Άγριες Μέλισσες Spoiler: Κάπως έτσι θα βρεθούν κοντά Ασημίνα και Δρόσω

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ασημίνα και Δρόσω, μπορεί να χωρίστηκαν εξαιτίας του μικρού Σέργιου, ωστόσο οι δρόμοι τους ανταμώνουν και πάλι, αφού ένα τραγικό γεγονός τις φέρνει κοντά στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Κάπως έτσι θα βρεθούν κοντά Ασημίνα και Δρόσω

Τα δύο πρόσωπα που κάποτε ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη, πλέον έχουν να ανταμώσουν έξι χρόνια. Διάστημα κατά το οποίο η Ασημίνα άλλαξε σαν χαρακτήρας, χωρίς τη στήριξη των δύο αδελφών της. Χωρίς να έχει κανένα δικό της άνθρωπο αφοσιώθηκε στην ανατροφή του μικρού της γιου, αν και στην πραγματικότητα δεν είναι. Η απουσία της Ελένης και της Δρόσως της επέτρεψε να δει με άλλη οπτική τα πράγματα. Η ζωή της έχει στο επίκεντρο του μικρό αυτό παιδάκι αλλά και την επανεκκίνηση στη σχέση της με το Νικηφόρο.

Ωστόσο, η Ελένη και μόνο αυτή είναι μέρος της ζωής της. Την έχει επισκεφθεί στη φυλακή, προσπάθησε να τη στηρίξει, ενώ βρίσκεται δίπλα και στον αγαπημένο της αδελφή της, το Λάμπρο από τον οποίο μαθαίνει νέα για την Ελένη.

Ο Κωνσταντής άθελά του θα είναι αυτός που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη συνάντηση της Δρόσως με τις αδελφές της. Κάποια στιγμή ο μικρότερος γιο του Δούκα και της Μυρσίνης Σεβαστού θα βρεθεί να κάνει βόλτες στην Τρούμπα.

Μάλιστα επισκέπτεται το κέντρο “Χαβάη”, όπου εργάζεται η Δρόσω. Όταν αντικρίζει την όμορφη ξανθιά τραγουδίστρια, αρχικά δεν την αναγνωρίζει. Στη συνέχεια όμως το βλέμμα της θα είναι αυτό που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον. Η Δρόσω είναι μπροστά του και εκείνος αδυνατεί να πιστέψει πώς αυτό το όμορφο κορίτσι βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Αμέσως μπαίνει σε διαδικασία να την προσεγγίσει σε μια προσπάθεια να την πείσει να τ’ αφήσει όλα πίσω της και να γυρίσει στο Διαφάνι. Εκείνη του εξηγεί ότι δεν μπορεί να το κάνει γιατί ντρέπεται. Και τότε ο Κωνσταντής την παρακαλά να επισκεφθεί έστω την άρρωστη αδελφή της που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Η Δρόσω δίχως άλλο παίρνει τη μεγάλη απόφαση να σταθεί στο πλευρό της αδελφής της, γνωρίζοντας ότι και η συνάντηση με την Ασημίνα θα είναι αναπόφευκτη. Άγριες Μέλισσες Spoiler

Σύμφωνα με το youfly οταν η Δρόσω θα φτάσει στο νοσοκομείο βλέπει απ’ έξω από το δωμάτιο της Ελένης, την Ασημίνα. Οι αντιδράσεις και των δύο είναι αμήχανες, καθώς η μία δεν έχει συγχωρήσει στη άλλη τις επιλογές και τα λάθη της. Βεβαίως μπροστά στη αγαπημένη τους αδελφή, τα πραγματικά της συναισθήματα δεν θ’ αποκαλυφθούν. Η συγχώρεση δεν μπορεί να γίνει, το αντίθετο μάλιστα. Οι δύο αδελφές έστω και αν ο χρόνος λειτουργεί ως γιατρός, όπως λέει ο λάθος, διατηρούν την πίκρα και την απογοήτευση η μία για το πρόσωπο της άλλης. Η μόνη βεβαίως που μπορεί να του φέρει πιο κοντά είναι η Ελένη. Εκείνη όμως πρέπει να παλέψει για την υγεία της.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΑσημίναΆγριες Μέλισσες Δρόσω