Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ρίζω θα καταπιεστεί αρκετά στον τρίτος κύκλο

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ένας από τους πιο γλυκούς κι αγαπημένους μας χαρακτήρες θα επηρεαστεί αρκετά στα νέα επεισόδια. Η Ρίζω θα καταπιεστεί αρκετά, καθώς ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες δε θα αργήσει να φέρει δυσκολίες στη ζωή της. Παρόλο που τα τελευταία Spoilers την ήθελαν ευδιάθετη και με αρκετά χρήματα, η νέα κατάσταση στο Διαφάνι θα σβήσει σε όλους τα χαμόγελα.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ρίζω θα καταπιεστεί αρκετά στον τρίτος κύκλο

Η δουλειά της θα συνεχιστεί κανονικά, ενώ η ίδια δε θα αφήσει τον Προύσαλη από το πλευρό της. Θα γίνει ένα νέο και μεγάλο άνοιγμα στα επαγγελματικά της, το οποίο θα της φέρει μεγάλα κέρδη. Φυσικά, όλα αυτά δεν είναι αρκετά για να φέρουν τις ισορροπίες στη ζωή της.

Ο Προύσαλης θα διχαστεί. Καθώς αποτελεί όργανο της τάξης, θα πρέπει να ακολουθεί κατά γράμμα τις νέες εντολές. Πολλοί συγχωριανοί του θα έρθουν σε δύσκολη θέση, όπως και ο ίδιος. Προκειμένου να διατηρήσει την ισορροπία στο Διαφάνι, θα δείξει ένα πρόσωπο φιλικό προς τη νέα εξουσία.

Φυσικά, όλα αυτά θα είναι μέρος ενός μεγάλου σχεδίου, με την υπογραφή του Τόλια. Όπως έχει αναφερθεί, οι άντρες του χωριού θα δείχνουν πως είναι με το μέρος της χούντας, για να κερδίζουν την εύνοια των ανωτέρων. Στόχος είναι να μη τραβούν τα βλέμματα, για να καταστρώνουν τα σχέδιά τους, χωρίς φόβο.

Όπως ανέφερε η Ελένη Καρακάση στο TV24, θα έρθουν δύσκολες μέρες για την Ρίζω. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: “Μπαίνοντας στη φάση της λογοκρισίας, πρέπει να φιλτράρεις ό,τι λες και κάνεις. Νομίζω θα έχει πολύ ενδιαφέρον και για μας και για τον κόσμο. Ούτε ο Προύσαλης, ούτε η Ρίζω θέλουν αξιώματα αυτή την περίοδο. Αναγκαστικά θα προσπαθήσουν να ισορροπήσουν τα πράγματα στο χωριό”.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αγαπημένη μας Δέσπω θα αφήσει την τελευταία της πνοή στα νέα επεισόδια. Έτσι, ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες θα σκορπίσει την θλίψη στην Ρίζω, χωρίς, όμως, να το βάζει κάτω. Θα διατηρήσει τον δυναμισμό της, δίνοντας κουράγιο σε όλες τις γυναίκες του χωριού! Όπως δήλωσε και η Ελένη Καρακάση:

“Οι γυναίκες βλέπουν με άλλα μάτια από τους άντρες, πιο ψύχραιμα και αποστασιοποιημένα. Οι άντρες δεν φιλτράρουν, είναι πιο παρορμητικοί και δεν πάνε στο δεύτερο επίπεδο. Οι γυναίκες επεξεργάζονται καλύτερα τα δεδομένα”.

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες Ρίζω