Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ρένα σε άσχημη κατάσταση – Χάνει τον πατέρα της!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η οικογένεια Σεβαστού θα βρεθεί για ακόμα μια φορά στο προσκήνιο. Ενώ τα πράγματα κάπως είχαν ισορροπήσει, οι νέες εξελίξεις που θα προκύψουν θα δημιουργήσουν ξανά ένα αγεφύρωτο χάσμα. Η αποκάλυψη της συμμαχίας Μυρσίνης και Ακύλα θα σκάσει σαν βόμβα στα επόμενα επεισόδια στους Σεβαστούς και μια νέα κρίση στον γάμο Μυρσίνης και Δούκα έρχεται.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ρένα σε άσχημη κατάσταση – Χάνει τον πατέρα της!

Ωστόσο, ενώ συμβαίνουν όμως όλα αυτά, η κατάσταση υγείας του πατέρα της Ρένας, Χαρίλαου Μόρτζου, επιδεινώνεται και ο ήρωας καταλήγει νεκρός. Η απρόσμενη αυτή εξέλιξη θα σοκάρει τους πάντες και θα σκάσει σαν βόμβα στους Σεβαστούς με τον θρήνο για όλους να είναι βαρύς.

Μια απρόσμενη και αρκετά δυσάρεστη εξέλιξη έρχεται στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών καθώς ένας ακόμα θάνατος θα συγκλονίσει τους ήρωες της σειράς. Ο λόγος, για τον πατέρα της Ρένας, Χαρίλαο Μόρτζο, ο οποίος θα αποχαιρετήσει πολύ σύντομα την σειρά καθώς θα καταλήξει νεκρός σε ένα από τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες.

Η Ρένα, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, θρηνεί τον αγαπημένο της πατέρα χωρίς να έχει την στήριξη του Νικηφόρου, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TiVi, ο οποίος ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα δυσάρεστα, ζει ξανά τον έρωτά του με την Ασημίνα. Ο ήρωας μαθαίνοντας αυτή την φρικτή εξέλιξη νιώθει τρομερές τύψεις και παγώνει για λίγο την ανακοίνωση του χωρισμού καθώς η κατάσταση δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο. Ένας χωρισμός, στην παρούσα φάση θα διέλυε την ηρωίδα περισσότερο. Μετά τον θάνατο του Μόρτζου στις Άγριες Μέλισσες, όλα θα πάρουν σιγά σιγά τον δρόμο τους…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες Αντ1Άγριες Μέλισσες Επεισόδια