Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ουρανία φεύγει για Αμερική – Θα ακολουθήσει ο Κυριάκος;

Άγριες Μέλισσες spoiler: Μπορεί ο Κυριάκος την τελευταία στιγμή να άλλαξε γνώμη και να “συνήλθε”, γυρνώντας την πλάτη του στον Μεγαρίτη, η Ουρανία, όμως, δεν κατάφερε να ξεχάσει τόσο εύκολα. Τα χρέη που της άφησε ο Σαραντόπουλος, την έχουν βάλει σε σκέψεις.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ουρανία φεύγει για Αμερική – Θα ακολουθήσει ο Κυριάκος;

Η ίδια θέλει να σηκωθεί και να φύγει στην Αμερική, μαζί με τον Φώτη. Θέλει να κάνει μία νέα αρχή, να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά, τόσο στην καριέρα της, όσο και στη σχέση της με τον Άλκη. Φυσικά, δεν είναι όλα τόσο εύκολα…

Η Ουρανία και ο Κυριάκος έχουν φτάσει αρκετές φορές στο τέλος, μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα φαίνονται πιο σοβαρά, στις Άγριες Μέλισσες. Η Ουρανία, όχι μόνο βρήκε τον έρωτα αλλού, αλλά ένιωσε πως η εμπιστοσύνη της χάθηκε απέναντι στον Κυριάκο, όταν εκείνος άρχισε να ακολουθεί πιστά τον Ακύλα Μεγαρίτη.

Τί επιφυλάσσει το μέλλον για την Ουρανία και τον Κυριάκο; το ζευγάρι αυτό θα κάνει ξανά ένα βήμα, για να είναι μαζί. Θα προσπαθήσουν να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους, με τον Άλκη Σαραντόπουλο να αποχαιρετά οριστικά το Διαφάνι.

Πόσο εύκολα ξανά κολλάει το γυαλί; Θα καταφέρουν να είναι όπως παλιά, ή οι προσπάθειές τους θα πέσουν στο κενό και θα ζήσουν χωριστά, ως δύο ξένοι;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες Αντ1Άγριες Μέλισσες ΕξελίξειςΆγριες Μέλισσες Ουρανία