Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η ομολογία του Παναγιώτη και η απογοήτευση της Δρόσως

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ουρανία ανακαλύπτει τι εστί Μπάμπης. Ο Τόλλιας καλεί τον Νέστορα και τον Άγγελο στο σπίτι του για να δώσουν λόγο με τη Σοφούλα και η αλήθεια για τους δύο νέους είναι πλέον μονόδρομος.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η ομολογία του Παναγιώτη και η απογοήτευση της Δρόσως

Ο Παναγιώτης αναγκάζεται να ομολογήσει στον Προκόπη την αλήθεια για το ταξίδι του στην Αμερική και παραδέχεται σε όλο το χωριό τα όσα του συνέβησαν εκεί. Όλοι του ανοίγουν ξανά την αγκαλιά τους, ενώ η Βιολέτα του προσφέρει πάλι τη δουλειά του.

Η Δρόσω και ο Τάκης έχουν έναν άγριο καβγά που θα καταλήξει στην αποκάλυψη ενός ένοχου μυστικού. Ύστερα από τις αποκαλύψεις της, η σχέση τους μπαίνει σε νέες βάσεις. Ο κόσμος της, όμως, δεν αργεί να γκρεμιστεί και πάλι ύστερα από μια τυχαία συνάντηση, που θα έχει στους δρόμους της Αθήνας.

Η Δρόσω μαθαίνει πως δεν πρόκειται να βγάλει δίσκο και πως ο Τάκης της λέει ψέματα τόσο καιρό. Καταρρακωμένη, θα οδηγηθεί σε λάθος αποφάσεις. Σιχαίνεται τον εαυτό της για την επιλογή της, αλλά είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να φύγει, ακολουθώντας τον πιο δύσκολο δρόμο της ζωής της.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Spoiler