Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η οικογένεια Τόλλια διαλύεται μετά την αποκάλυψη

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Σε πανικό θα βρεθεί η οικογένεια Τόλλια, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Θανασάκης κατάφερε για άλλη μια φορά να φέρει σε δύσκολη θέση τους γονείς του και ειδικά τον πατέρα του. Ο Περικλής νιώθει μεγάλη ντροπή για τον γιο του και δεν έχει πια μούτρα να τον αντικρίσει.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η οικογένεια Τόλλια διαλύεται μετά την αποκάλυψη

Η πορεία στο Διαφάνι θα είναι η αιτία για να ξεσπάσει ο πόλεμος ανάμεσα στην οικογένεια. Μαζί με τους Άβαντες, ο Θανασάκης δε σεβάστηκε τον Παναγιώτη που τον μεγάλωσε και τον χτύπησε πάρα πολύ άσχημα.

Για κακή του τύχη, ο Παναγιώτης κατάφερε να δει το ρολόι του στο χέρι και να εξακριβώσει πως ο άνθρωπος που τον χτυπούσε, ήταν ο γιος του Τόλλια. Το σοκ ήταν τεράστιο τόσο για εκείνον, όσο και για όλη την οικογένεια που θα μάθει σύντομα την φρικτή αλήθεια.

Μαύρα Χριστούγεννα θα περάσουν τρεις οικογένειες στη σειρά. Οι αδελφές Σταμίρη θα ζουν με την αγωνία του Λάμπρου, ο οποίος θα δεχθεί δολοφονική επίθεση μέσα στο κελί του. Τα νέα θα φέρει η Βιολέτα, καθώς θα είναι η πρώτη που θα ενημερωθεί για το συμβάν αυτό…

Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος, η Πηνελόπη και ο Κωνσταντής θα αναγκαστούν για χάρη του μικρού να δειπνήσουν με τους γονείς τους. Ο Σέργιος τους ζητά να δει τον παππού και την γιαγιά, με αποτέλεσμα το χριστουγεννιάτικο αυτό τραπέζι να είναι εφιαλτικό για τους πρωταγωνιστές.

Η οικογένεια Τόλλια θα ζήσει τον δικό της γολγοθά, στις Άγριες Μέλισσες. Η αλήθεια για τον Θανασάκη θα έρθει στο φως, με τις συγκρούσεις να είναι αμέτρητες. Ο γιος του Τόλια θα αναλάβει ισχυρή θέση στους Άβαντες και η οργή όλων θα ξεχειλίσει.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Spoiler