Άγριες Μέλισσες spoiler: Η νέα δασκάλα θα φέρει την απόλυτη ανατροπή στους πρωταγωνιστές

Άγριες Μέλισσες spoiler: Μία νέα δασκάλα έρχεται στις Άγριες Μέλισσες, για να φέρει την απόλυτη ανατροπή στους πρωταγωνιστές. Φαίνεται πως η οικογένεια Μεγαρίτη έρχεται στο Διαφάνι για να ριζώσει, με κάθε δυνατό τρόπο.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η νέα δασκάλα θα φέρει την απόλυτη ανατροπή στους πρωταγωνιστές

Μένουν στο σπίτι του Δούκα και της Μυρσίνης, αποκτώντας ισχυρή θέση στο χωριό. Μόνο που δεν έρχονται οι δυο τους. Σε αυτό θα τους ακολουθήσει και η αδελφή της Ζωής Μεγαρίτη, η Αιμιλία.

Ο Λάμπρος εξορίζεται στην Λέρο και το σχολείο μένει χωρίς δάσκαλο. Ο Ακύλας Μεγαρίτης φροντίζει, ώστε να διορίσει την αδελφή της συζύγου του. Μόνο που, κανείς δε γνωρίζει πόσο αδίστακτος χαρακτήρας είναι…

Η νέα δασκάλα στις Άγριες Μέλισσες ονομάζεται Αιμιλία Λειβαδά. Είναι μία γυναίκα σκληρή, που ακολουθεί πιστά το νόμο, τις παραδόσεις, την πατρίδα της. Είναι φοβερά συντηρητική, με αποτέλεσμα οι εντάσεις να ξεσπούν γρήγορα.

Οι συγχωριανοί της δε θα την υποδεχτούν με χαρά. Αφενός επειδή πήρε τη θέση του Λάμπρου και αφετέρου επειδή ο χαρακτήρας της είναι απάνθρωπος απέναντι στους ίδιους, αλλά και στα παιδιά.

Στο σχολείο μεταδίδει τις ιδέες που ίδια θέλει. Είναι πάρα πολύ αυστηρή με όλα τα παιδιά. Δύσκολα μπορεί να της πάρει κάποιος κουβέντα. Συγκριτικά με την αδελφή της, τη Ζωή Μεγαρίτη, θα δείξει ένα σκληρό πρόσωπο.

Οι δύο αδελφές θα είναι η μέρα και η νύχτα. Ο Λάμπρος θα βρίσκεται μακριά από τους αγαπημένους του μαθητές. Κανένα παιδί δε θα αγκαλιάσει αμέσως τη νέα αυτή άφιξη στο σχολείο. Ο εφιάλτης, σύντομα, θα ξεκινήσει.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΑιμιλίαΑιμιλία Λειβαδά