Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Μυρσίνη στην αγκαλιά του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη. Ο Δούκας και η Μυρσίνη θα έρθουν αρκετές φορές αντιμέτωποι στις Άγριες Μέλισσες, καθώς ο τρίτος κύκλος θα αλλάξει σημαντικά τις ζωές τους. Ο Ακύλας Μεγαρίτης έρχεται στο Διαφάνι, παίρνοντας τη θέση τους στο αρχοντικό.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Μυρσίνη στην αγκαλιά του Ακύλα

Πολλά είναι τα Spoiler που αναφέρουν πως ο Ακύλας και η Μυρσίνη θα έρθουν κοντά στα νέα επεισόδια της σειράς. Άλλωστε, οι δυο τους έχουν έναν κοινό στόχο, την καταστροφή των αδελφών Σταμίρη. Έχοντας χάσει δύο αγαπημένους τους ανθρώπους, ο Ακύλας και η Μυρσίνη ενώνουν τις δυνάμεις τους απέναντι στις τρεις αδελφές, οι οποίες θεωρούνται υπεύθυνες για αυτούς τους θανάτους.

Όπως είχε αναφέρει και ο Λεωνίδας Κακούρης σε συνέντευξή του, ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες θα αλλάξει πολύ τον τρόπο που βλέπουν τα πράγματα ο Δούκας και η Μυρσίνη. Μάλιστα, ο Δούκας θα είναι βυθισμένος στην θλίψη, καθώς οι ενοχές για τον θάνατο των αδελφών του, θα τον έχει τσακίσει.

Μη μπορώντας να σταθεί ξανά στα πόδια του, δέχεται την πρόταση του Μελέτη και πλησιάζει τον Ακύλα Μεγαρίτη. Δέχεται όλα όσα του προσφέρει, με σκοπό να γίνει ξανά ο άρχοντας του Κάμπου. Με στόχο να αποκτήσει ξανά όλα όσα έχασε. Φυσικά, ο Δούκας δεν ξανά γίνεται εκείνος που ήταν πριν. Έχει αλλάξει σημαντικά και δεν είναι πια ο “κακός” της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Δούκας θα διχαστεί αρκετά στις Άγριες Μέλισσες. Ως που θα φτάσει για να αποκτήσει όσα είχε πριν; Η Μυρσίνη και ο Ακύλας έρχονται κοντά, με τον ίδιο να κρατάει απόμακρη στάση. Αυτό σημαίνει απάθεια ή υποχώρηση; Τα νέα επεισόδια προβλέπονται συγκλονιστικά, με τις σχέσεις των πρωταγωνιστών να περνούν από 40 κύματα.

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες Μυρσίνη