Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Μυρσίνη προσπαθεί να βάλει τέλος στην ζωή της

Άγριες Μέλισσες spoiler: Παρακολουθώντας τα επεισόδια των Άγριων Μελισσών διαπιστώνουμε πως οι σχέσεις των ηρώων δοκιμάζονται συνεχώς φέρνοντας σε κάθε επεισόδιο και από μια ανατροπή που σίγουρα δεν περιμένουμε. Ποια ηρωίδα λυγίζει στις Άγριες Μέλισσες και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας;

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Μυρσίνη προσπαθεί να βάλει τέλος στην ζωή της

Η Μυρσίνη στα νέα επεισόδια των Άγριων Μελισσών που θα δούμε σε λίγο καιρό, γονατίζει στην κυριολεξία. Δεν μπορεί να δεχθεί την απόρριψη του άνδρα της, Δούκα προς το πρόσωπο της και αυτό την πονάει πολύ, όσο σκληρή και να είναι. Η σχέση του ζευγαριού το τελευταίο καιρό έχει περάσει από σαράντα κύματα και όπως όλα δείχνουν καταλήγει σε αδιέξοδο.

Η Μυρσίνη από ένα σημείο και μετά φτάνει στα όρια της κρίσης καθώς δεν μπορεί να το χωνέψει όλο αυτό που συμβαίνει στην ζωή της. Μέσα της αισθάνεται ένα απόλυτο κενό καθώς δεν μπορεί να φέρει πίσω στην ζωή της τον άνδρα που αγαπάει. Έτσι σε μια στιγμή αδυναμίας επιχειρεί να βάλει τέλος στην ζωή της κάνοντας απόπειρα αυτοκτονίας στις Άγριες Μέλισσες.

Το κάνει όμως όντως σε μια στιγμή αδυναμίας που βιώνει ή είναι άλλος ο σκοπός της; Το μόνο σίγουρο είναι πως τα επεισόδια της νέας χρονιάς θα κρατήσουν τους τηλεθεατές σε πλήρη αγωνία καθώς οι εξελίξεις για ακόμα μια φορά θα καθηλώσουν.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Spoiler