Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η κόρη της Φωτεινής επιστρέφει αλλά είναι αργά …

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η μεγάλη στιγμή της απόδρασης έχει φτάσει και η Φωτεινή με τη Χριστίνα και τη Μαίρη είναι έτοιμες να το σκάσουν, ενώ προσπαθούν να πείσουν και την Ελένη να τις ακολουθήσει. «Είναι τρέλα αυτό που πάτε να κάνετε! Φύγετε, όμως, προτού σας καταλάβουν», τις προτρέπει, όμως η Φωτεινή επιμένει: «Είναι η μοναδική σου ευκαιρία, Ελένη, να γλιτώσεις από αυτόν τον εφιάλτη».

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η κόρη της Φωτεινής επιστρέφει αλλά είναι αργά …

Τελικά η Ελένη αποφασίζει να τις ακολουθήσει. Αμέσως σημαίνει συναγερμός και οπλισμένοι άντρες βγαίνουν στο δάσος να τις ψάξουν. Ο Βόσκαρης εξαπολύει πίσω τους ένα άγριο ανθρωποκυνηγητό και ορκίζεται να τις κάνει όλες να πληρώσουν όταν πέσουν στα χέρια του ξανά. Κάποια στιγμή η Φωτεινή πέφτει στο έδαφος και η Ελένη τρέχει να τη σώσει. Ομως εκείνη τη διώχνει: «Φύγε, Ελένη! Φύγε να σωθείς», την παρακινεί και εκείνη την ακούει. Ενας πυροβολισμός σοκάρει τους πάντες.

Η σφαίρα πετυχαίνει τη Φωτεινή, η οποία αφήνει την τελευταία της πνοή και η Ελένη συγκλονισμένη συνεχίζει να τρέχει να σωθεί! Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Ελένης, πρωταγωνίστριας των Άγριων Μελισσών!

Η είδηση του θανάτου της Φωτεινής θα γίνει γνωστή και στην κόρη της, η οποία τόσα χρόνια δεν είχε δεχτεί να επισκεφτεί τη μητέρα της. Τώρα που ήρθε η ώρα να το κάνει θα την αντικρίσει νεκρή! Οπως μαθαίνουμε, στο παρελθόν η κόρη της Φωτεινής ήταν παντρεμένη μ’ έναν πολύ βίαιο άντρα, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία τη σακάτευε στο ξύλο και την έβριζε. Άγριες Μέλισσες Spoiler

Παρά τις προσπάθειες της Φωτεινής να την πείσει να φύγει από αυτόν τον γάμο, εκείνη αρνιόταν. Κάποια στιγμή, η κοπέλα που ήταν έγκυος δέχτηκε τόσο ξύλο από τον άντρα της με αποτέλεσμα να χάσει το μωρό που περίμενε. Τότε η Φωτεινή με θολωμένο μυαλό από τον θυμό της σκοτώνει με τα ίδια της τα χέρια τον γαμπρό της! Αυτός ήταν ο λόγος που μπήκε στη φυλακή, αλλά και η απάντηση στο γιατί τόσα χρόνια η κόρη της δεν την επισκέφτηκε ποτέ.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες απόδρασηΆγριες Μέλισσες ΕλένηΆγριες Μέλισσες Φωτεινή