Άγριες Μέλισσες spoiler: Η εξέλιξη στις σχέσεις Νικηφόρου – Κωνσταντή που δεν περίμενε κανείς!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Όσα ξέραμε για τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή στους πρώτους δύο κύκλους των Άγριων Μελισσών ανατρέπονται στον τρίτο.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η εξέλιξη στις σχέσεις Νικηφόρου – Κωνσταντή που δεν περίμενε κανείς!

Στα πρώτα επεισόδια της σειράς, ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος τσακώνονταν σαν τον σκύλο με τη γάτα. Ο Νικηφόρος είχε πάρει τις αποστάσεις του από τον Δούκα, σε αντίθεση με τον αδελφό του που ήταν το δεξί του χέρι και αυτός που συμμετείχε ακόμα και εγκληματικές πράξεις του.

Στον δεύτερο κύκλο είδαμε το Νικηφόρο να χωρίζει τα τσανάκια του με τον Δούκα και να παίρνει το μέρος της Δρόσως. Παρόλα αυτά με τον Κωνσταντη εξακολουθούσε να είναι σε κόντρα η οποία διογκώθηκε όταν ο μεγαλύτερος αδελφός του πήρε την απόφαση να χαρίσει τα κτήματά του στο Μιλτιάδη.

Ο Κωνσταντής εναντιώθηκε με τον αδερφό του και για έναν ακόμη λόγο. Όταν έμαθε ότι η Δρόσω έφερε στον κόσμο το παιδί του Νικηφόρου και συμφώνησε να το δώσει στην Ασημίνα που δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει, στάθηκε στο πλευρό της και τη συμβούλεψε να διεκδικήσει τον μικρό Σέργιο. Η κίνηση του αυτή ήταν ουσιαστικά η σταγόνα για να ξεχειλίσει το ποτήρι και να φέρει τα δύο αδέλφια στα όριά τους.

Όλα αυτά όμως στον τρίτο κύκλο αποτελούν παρελθόν. Τα δύο αδέλφια όχι μόνο δεν θα είναι πια εχθροί, αλλά θα γίνουν και συνέταιροι. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τους το Διαφάνι και τη ζωή που έζησαν εκεί και να απαγκιστρωθούν μία και καλή από τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Στον τρίτο κύκλο λοιπόν θα συνεργαστούν και θα ανοίξουν μαζί μία μπουάτ στην Αθήνα. Η κίνησή τους θα τους ενώσει, αλλά ταυτόχρονα θα τους φέρει αντιμέτωπους και με τον κόσμο της νύχτας. Έναν κόσμο που δεν έχει καμία σχέση με όσα γνώριζαν όσο καιρό ήταν γαιοκτήμονες στο χωριό τους.

Το πρόβλημα για τον Κωνσταντή είναι ότι στην προσπάθειά του αυτή δεν τα έχει δίπλα του τη Δροσω. Αντιθέτως, ο Νικηφόρος πλησιάζει ξανά την Ασημίνα. Αν το ζευγάρι αυτό θα καταφέρει να επανασυνδεθεί είναι κάτι που θα το δούμε στην πορεία…

Τα δύο αδέλφια πάντως θα αφήσουν στην άκρη αυτά που τους χώριζαν και θα στραφούν ενάντια στον πατέρα τους που αποκτά μεγάλη δύναμη την περίοδο της Χούντας και γίνεται υπουργός. Μαζί τους και η Πηνελόπη που αποφασίζει να σπουδάζει νομικά και να ακολουθήσει το έργο του Αλέξη, που πέθανε τόσο άδικα.

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΚωσταντήςΆγριες Μέλισσες Νικηφόρος