Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη χαροπαλεύει στο νοσοκομείο από σφαίρα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Καθώς η Ελένη τρέχει να σωθεί και κρύβεται στο δάσος, ένα απρόσμενο περιστατικό θα γίνει και η αφορμή για την ελευθερία της. Σ’ ένα αυτοκίνητο θα επιβαίνουν η κόρη του υπουργού Δικαιοσύνης και ο αρραβωνιαστικός της, αλλά άγνωστοι έχουν στήσει ενέδρα στο ανυποψίαστο ζευγάρι.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη χαροπαλεύει στο νοσοκομείο από σφαίρα

Δεν γνωρίζουμε αν ο στόχος είναι το αγόρι ή το κορίτσι, ωστόσο οι εντολές είναι σαφείς: «Βγάλτε τους από τη μέση». Η Ελένη όπως κρύβεται, αντιλαμβάνεται πως οι άντρες που κρατάνε όπλο δεν είναι οι φύλακες που την ψάχνουν και αποφασίζει να δράσει προκειμένου να σώσει το νεαρό ζευγάρι. Ετσι, ορμάει μπροστά στο αυτοκίνητο και η μία από τις σφαίρες που προοριζόταν για τους δύο νέους, βρίσκει την Ελένη στο στήθος.

Οι άγνωστοι τρέπονται σε φυγή, ενώ η κοπέλα με τον αρραβωνιαστικό της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στην Ελένη, την οποία μεταφέρουν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και σε κώμα. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να την κρατήσουν ζωντανή και οι ώρες στην εντατική είναι ατελείωτες και για τους ανθρώπους της Ελένης που μαθαίνουν τι έχει συμβεί και σπεύδουν κοντά της. Οταν η Ελένη ανακτά τις αισθήσεις της και η ζωή της έχει ξεφύγει τον κίνδυνο, μεταφέρεται στο νοσοκομείο των φυλακών μέχρι να να γίνει καλά. Άγριες Μέλισσες Spoiler

Μετά το περιστατικό με τη δολοφονική επίθεση και την αυτοθυσία της Ελένης να σώσει την κόρη του υπουργού και τον αρραβωνιαστικό της, η νεαρή κοπέλα αποφασίζει να κάνει κάτι καλό για τη Σταμίρη προκειμένου να την ευχαριστήσει που της έσωσε τη ζωή. Ετσι μιλάει στον πατέρα της για την άγνωστη καταζητούμενη που την έσωσε από βέβαιο θάνατο και του ζητάει να τη βοηθήσει ώστε να αποφυλακιστεί ή τουλάχιστον να τύχει καλύτερης μεταχείρισης.

Ο υπουργός πατέρας της χωρίς δεύτερη σκέψη δίνει εντολή να του φέρουν όλα τα χαρτιά με την υπόθεση της Ελένης Σταμίρη. Εκεί ανακαλύπτει πολλές παραλείψεις που έγιναν κατά την κατάθεσή της, αλλά και με τη λήψη της απόφασης του δικαστηρίου και σε συνδυασμό με την καλή διαγωγή της στη φυλακή, αποφασίζει να της δώσει την πολυπόθητη ελευθερία της.

Ετσι ύστερα από έξι χρόνια η Ελένη επιστρέφει και πάλι στο Διαφάνι!

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΒόσκαρηςΆγριες Μέλισσες ΕλένηΆγριες Μέλισσες ΕξελίξειςΆγριες Μέλισσες σφαίρα