Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Δρόσω βοηθάει τον Λάμπρο να αποφύγει τη σύλληψη

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Ντούνιας με τους άντρες του έχουν εισβάλλει στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη. Ο Λάμπρος καταζητείται, με τον Ζάχο, την Δρόσω και την Ελένη να παρακολουθούν τα γεγονότα άφωνοι, στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Δρόσω βοηθάει τον Λάμπρο να αποφύγει τη σύλληψη

Ο ταγματάρχης Ζάχος Λυκογιάννης, ενημερώνει πως θα μείνει αυτός στο σπίτι, μέχρι να επιστρέψει ο Λάμπρος. Όσο κι αν η Ελένη φωνάζει πως ο σύζυγός της είναι αθώος, εκείνος δείχνει σκληρός κι απόμακρος.

Στο μεταξύ, ο Λάμπρος έχει δει έξω από το σπίτι τον Ντούνια και τους άντρες του και κρύβεται. Τότε είναι που το σινιάλο της Δροσούλας θα του δώσει μία μεγάλη ευκαιρία να σωθεί…

Όσο ο Ζάχος αναρωτιέται γιατί άργησε ο Λάμπρος, η Δρόσω αναλαμβάνει δράση, στις Άγριες Μέλισσες. Πηγαίνει στο δωμάτιό της και κάνει νόημα στον Λάμπρο από το παράθυρο. Εκείνος την βλέπει και κρύβεται.

Τα τσιράκια του Ακύλα φεύγουν και ο πρωταγωνιστής βρίσκει την ευκαιρία να μπει στο σπίτι. Αμέσως, η Ελένη τον φυγαδεύει και όλοι μαζί οδηγούνται σε άλλο σπίτι. Εκεί, συζητούν τρόπους για να προστατευτεί ο Λάμπρος.

Θέση σε αυτό θα πάρει ο Μπάμπης, ο οποίος θα δεχτεί να τον βοηθήσει. Μέσα στη νύχτα, θα προσπαθήσει να τον οδηγήσει στο βουνό, με την ελπίδα να μη τους πιάσουν. Την ίδια στιγμή, ο Ντούνιας και η ομάδα του ψάχνουν από άκρη σε άκρη όσους κρύβονται.

Σύντομα θα ανακαλύψουν τον Προκόπη και τους συντρόφους του στο βουνό… Τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες Εξελίξειςμέλισσες