Άγριες μέλισσες spoiler: Η Δρόσω ρεζίλι στο Διαφάνι! Ο λόγος;

Άγριες μέλισσες spoiler: Ο Δάκης εντελώς τυχαία μαθαίνει για το παρελθόν της Δρόσως και του Νώντα στην Τρούμπα και δεν μπορεί να το πιστέψει. Θέλει ο ίδιος να ψάξει και να μάθει αν αυτό ισχύει και η αγωνία του για το τι θα ανακαλύψει του προκαλεί ανησυχία καθώς μια τέτοια αποκάλυψη θα έβαζε την ταινία του σε περιπέτεια. Την ίδια στιγμή στο Διαφάνι όλοι ετοιμάζονται για το μεγάλο γύρισμα και ο Δάκης προσπαθεί να ψαρέψει τον Νώντα για το παρελθόν του και εκείνος του αναφέρει πως απλά δούλευε στον Περαία, όπως αποκαλεί τον Πειραιά στη σειρά.

Άγριες μέλισσες spoiler: Η Δρόσω ρεζίλι στο Διαφάνι! Ο λόγος;

Το ένοχο παρελθόν της Δρόσως στην Τρούμπα επιστρέφει και φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή της και κυρίως καταστρέφει τα όνειρα που είχε για την υποκριτική. Κι αυτό γιατί ο Δάκης βρήκε το «πάτημα» να την εκδικηθεί και την κάνει ρεζίλι σε όλο το Διαφάνι.

Σύντομα ο παραγωγός παίρνει τις πολυπόθητες πληροφορίες που έψαχνε και δυστυχώς οι φόβοι του βγήκαν αληθινοί. Ομως παράλληλα ετοιμάζει και το μεγάλο χτύπημα στη Δρόσω προκειμένου να την «εκδικηθεί» τόσο για το δημοσίευμα που είχε στήσει με τη δήθεν σχέση τους, όσο και για την απεργία που είχε κάνει με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο στούντιο και έτσι την κάνει ρεζίλι μπροστά σε όλο το Διαφάνι μιλώντας για το παρελθόν της στην Τρούμπα. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά το ένοχο μυστικό της γίνεται πρωτοσέλιδο και το όνειρο της Δρόσως για καριέρα στην υποκριτική θα γίνει εφιάλτης.

Ξέρει πια πως από εδώ και στο εξής δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να κάνει κάποια προσπάθεια καθώς οι άνθρωποι του χώρου θα γνωρίζουν τι ήταν κάποτε. Η Δρόσω προσποιείται πως δεν την πείραξε το συμβάν με τον Δάκη και προτείνει στην Ουρανία ν’ αγοράσει την μπουτίκ, ενώ ο Κωνσταντής στέκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει σε ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει στη ζωή της.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Spoiler