Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Δρόσω δε θα εμπιστευτεί αμέσως τον Λευτέρη Μεγαρίτη

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μία νέα φιλία ξεκινάει στην αγαπημένη μας σειρά. Η γνωριμία που θα έχουν η Δρόσω και ο Λευτέρης θα είναι καταλυτική, στις Άγριες Μέλισσες. Οι ζωές τους θα αλλάξουν ριζικά και μαζί θα δημιουργήσουν μία δυνατή ομάδα.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Δρόσω δε θα εμπιστευτεί αμέσως τον Λευτέρη Μεγαρίτη

Μόνο που, στην πορεία θα συναντήσουν κάποια προβλήματα. Η Δρόσω δε θα καταφέρει να εμπιστευτεί αμέσως τον Λευτέρη Μεγαρίτη, εξαιτίας του πατέρα του. Η οικογένεια αυτή μένει, πλέον, στο σπίτι των Σεβαστών και ο Ακύλας δείχνει τη δύναμή του στο Διαφάνι.

Η Κορίνα και ο Μελέτης ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα τους. Οι αρραβώνες τους έχουν γίνει γνωστοί σε όλο το Διαφάνι, με την Πηνελόπη να πέφτει από τα σύννεφα. Όλα αλλάζουν στις Άγριες Μέλισσες…

Ο Λευτέρης καθησυχάζει την Δρόσω, ενημερώνοντάς τη πως δεν ακολουθεί τον πατέρα του, στις Άγριες Μέλισσες. Αντιθέτως, τάσσεται κατά των αντιλήψεων αυτής της οικογένειας, στοχεύοντας κάποια στιγμή να φύγει, να ακολουθήσει τα όνειρά του.

Η Δρόσω συνεχίζει να είναι καχύποπτη. Βλέπει την Λενιώ να υποφέρει με την εξαφάνιση του Λάμπρου και μέσα της πονάει. Ο Λευτέρης την επιβεβαιώνει πως ο πατέρας του δεν έχει καμία σχέση με τον Λάμπρο.

Φυσικά, αυτό που δε γνωρίζει κανείς τους, είναι πως ο Ακύλας έχει δώσει εντολή, για να συλληφθεί ο Λάμπρος Σεβαστός. Θέλει το πεδίο ελεύθερο, για να καταφέρει να έχει κοντά τις αδελφές Σταμίρη.

Στο μεταξύ, η Δρόσω και ο Λευτέρης ετοιμάζονται για την βόλτα τους στο σινεμά. Εκεί, θα αντικρίσουν τον Κωνσταντή, ο οποίος θα πέσει από τα σύννεφα…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΔρόσωΆγριες Μέλισσες Λευτέρης