Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Δέσπω προξενήτρα στο νέο ειδύλλιο στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ήδη από πέρσι είχαμε ακούσει γι’ αυτόν τον έρωτα, αλλά μέχρι τώρα τα spoilers είχαν διαψευστεί. Ο λόγος για την Ρίζω, την οποία υποδύεται η Ελένη Καρακάση και τον ενωμοτάρχη, τον οποίο ενσαρκώνει ο Γιώργος Σουξές, που μπορεί στο σίριαλ να είναι καθημερινά μαζί, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε υπάρξει ούτε υποψία φλερτ μεταξύ τους.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Δέσπω προξενήτρα στο νέο ειδύλλιο στο Διαφάνι

Στον πρώτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, η Ρίζω που είναι αυτή που κάνει τα προξενιά στο χωριό, δεν είχε καμιά τύχη με τους άντρες.

Αντίστοιχα και ο ενωμοτάρχης, παρόλο που η μητέρα του γκρινιάζει ότι έχει μείνει γεροντοπαλίκαρο και πρέπει να νοικοκυρευτεί, δεν έχει βρει ακόμα τη γυναίκα των ονείρων του. Στα επόμενα επεισόδια, η Ρίζω και ο Προύσαλης θα έρθουν πιο κοντά.

Το “προξενιό” θα το κάνει η Δέσπω, η μητέρα του, η οποία καλοβλέπει τη Ρίζω εδώ και καιρό. Οι δυο γυναίκες έχουν ιδιαίτερη σχέση μιας και η Δέσπω είναι σχεδόν κατάκοιτη χρόνια και αυτή που την περιποιείται είναι η Ρίζω! Βλέποντας, λοιπόν, πόσο καλή είναι, κάποια στιγμή θα βάλει λόγια στον γιο της, προκειμένου να τον επηρεάσει να τη δει με άλλο μάτι.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

eleni karakasiSPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΔέσπωΆγριες Μέλισσες ΠρούσαληςΆγριες Μέλισσες ΡίζωΓιώργος Σουξέςενωμοτάρχηςεπόμενα επεισόδια