Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ασημίνα μένει έγκυος – Ποιος είναι ο πατέρας;

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ασημίνα μενει έγκυος. Ποιανού είναι το παιδί; Του Νικηφόρου ή του Μπάμπη;

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ασημίνα μένει έγκυος – Ποιος είναι ο πατέρας;

Το μεγαλύτερο σοκ στο τέλος της σεζόν θα το πάθει η Ασημίνα, η οποία θα μείνει έγκυος! Μπορεί οι γιατροί να της είχαν ξεκαθαρίσει πως έχει ελάχιστες πιθανότητες να γίνει μάνα, όμως το θαύμα στη ζωή της θα συμβεί, αλλά σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της.

Οταν η Ασημίνα ανακαλύπτει πως η Ελένη έχει πάει στην Αθήνα για να φέρει πίσω τη Δρόσω, η ήδη καταβεβλημένη ψυχολογία της επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο και αρχίζει να κάνει τρέλες. Ηδη, όπως έχουμε δει, έχει αρχίσει να πίνει και αυτό θα συνεχιστεί σε τέτοιο βαθμό που πλέον θα κλονιστεί η ικανότητά της ακόμα και ως μάνα!

Το δέσιμο που αποκτά με τον Μπάμπη προχωράει και οι δυο τους κάνουν κρυφό δεσμό, τον οποίο όμως ανακαλύπτει σοκαρισμένη η Ουρανία. Μαζί με το ποτό όμως, η Ασημίνα θα αρχίσει και να καπνίζει κάνναβη, την οποία της προμηθεύει ο Μπάμπης! Με αφορμή αυτά, ο γάμος της με τον Νικηφόρο αρχίζει σιγά-σιγά να οδεύει προς τη διάλυσή του.

Το ερώτημα όμως που θα τη βασανίζει είναι το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της!

Ο Νικηφόρος ή ο Μπάμπης;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΑσημίναΆγριες Μέλισσες ΜπάμπηςΆγριες Μέλισσες ΝικηφόροςΑσημίνα έγκυος