Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για Ακύλα και Μελέτη

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων αναμένεται να βρεθούν για ακόμη μια φορά, ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής που παίρνουν μια σημαντική απόφαση για το μέλλον τους.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για Ακύλα και Μελέτη

Ο Δούκας και η Μυρσίνη ανησυχούν για την περιουσία των παιδιών τους καθώς ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής έχουν πάρει την απόφαση να πουλήσουν ότι τους έχει απομείνει.

Ο θάνατος του Θανάση έχει φέρει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι καθώς κανείς δεν μπορεί να δεχθεί το κακό που έχει γίνει ενώ όλοι υποψιάζονται πως ο Ακύλας είναι ο απόλυτος υπεύθυνος.

Δρόσω και Κωνσταντής οδηγούνται στα άκρα με την σχέση τους να περνάει έντονη κρίση έπειτα από την εξαφάνιση του αλλά και την απόφαση του να παραδοθεί.

Την ίδια στιγμή, η Ζωή καταφέρνει να πετάξει εκτός σπιτιού τον Ακύλα ενώ ο εισαγγελέας Κουρτέσης μιλάει στον Λάμπρο, τον Ζάχο και τον Πέτρο για ένα παράτολμο σχέδιο που είναι ικανό να οδηγήσει τον Ακύλα στην φυλακή.

Οι τρεις άνδρες πείθονται και ακολουθούν την πρόταση του Κουρτέση και έτσι καταθέτουν όσα γνωρίζουν για τη δολοφονία των μελών της ΕΑΚ. Ο Ακύλας, ο Μελέτης, ο Ντούνιας συλλαμβάνονται. Πλέον αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την καταδίκη τους.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες Αντ1Άγριες Μέλισσες ΕξελίξειςΆγριες Μέλισσες Επεισόδια