Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ανέτ επηρεάζει τις εξελίξεις στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ραγδαίες και ανατρεπτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, Αγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ανέτ επηρεάζει τις εξελίξεις στο Διαφάνι

Η Ελένη αφήνεται ελεύθερη με υπουργική απόφαση, ενώ η Δράσω αποφασίζει να παντρευτεί τον Τάκη. Παράλληλα, οι Σεβαστοί ανησυχούν με την πολύωρη εξαφάνιση του Κωνσταντή, ενώ η Ανέτ αντικρίζει τον πατέρα του Μελέτη, τον άντρα που της στιγμάτισε τη ζωή.

Στην σειρά του ΑΝΤ1 η επιστροφή της Ανέτ χαροποιεί το χωριό, αλλά θα προκαλέσει και αναταράξεις, καθώς η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι για τον Μελέτη, που θα την οδηγήσει σε μια μοιραία επιλογή. Η τελευταία, μαθαίνοντας πως ο Μελέτης στο Παρίσι περνούσε χρόνο με τη Ζορζέτ, αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία στον Αλέξη.

Έτσι, ο τελευταίος δεν διστάζει να μπει στο σπίτι των Σεβαστών και να ζητήσει σε γάμο την Πηνελόπη αφήνοντάς τους όλους έκπληκτους. Και ενώ η Ανέτ θέλει να περάσει με ηρεμία τις μέρες αυτές στο Διαφάνι, μία συνάντηση που έχει με έναν άντρα φέρνει την απόλυτη ταραχή στη ζωή της. Η Ανέτ συναντάει τον Σωκράτη Θέμελη. Για όλους τους άλλους ο άντρας αυτός είναι ο πεθερός του Κωνσταντή. Για την Ανέτ, όμως, είναι ο άνθρωπος που της άλλαξε για πάντα τη ζωή, καθώς είναι ο άντρας που τη βίασε και την άφησε έγκυο. Άγριες Μέλισσες Spoiler

Την ίδια στιγμή, η Δρόσω συναντάει στο νοσοκομείο την Ελένη και αυτή η συνάντηση ανατρέπει όλα όσα ένιωθε. Η κοπέλα επηρεάζεται βλέποντας ξανά την αδελφή της έπειτα από έξι χρόνια και παίρνει μία καθοριστική απόφαση. Μάλιστα, προκειμένου να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους, ο Τάκης σκέφτεται κάτι παράτολμο για να μαζέψει χρήματα. Ωστόσο, το σχέδιό του για να βγάλει εύκολα χρήματα όχι μόνο στέφεται από αποτυχία, αλλά βάζει σε κίνδυνο τόσο τη δική του ζωή όσο και της Δρόσως.

Ύστερα από αυτή την περιπέτεια, ο άντρας τής ζητάει ξανά να παντρευτούν και εκείνη αυτή τη φορά δέχεται.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες Ανέτ