Άγριες Μέλισσες Spoiler: H Μυρσίνη αποκαλύπτεται – Ποιος θα την προδώσει;

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτή τη φορά ο Μιλτιάδης είναι έτοιμος να πει στον αδελφό του, το μεγάλο μυστικό που κρατά χρόνια κρυμμένο η Μυρσίνη.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: H Μυρσίνη αποκαλύπτετε – Ποιος θα την προδώσει;

Οι φανατικοί και καλά διαβασμένοι τηλεθεατές της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 θα έχουν παρατηρήσει ότι τα τετ-α-τετ της Μυρσίνης και του Μιλτιάδη δεν γίνονται σε ήρεμο κλίμα. Και οι δύο τους αποφεύγουν να μιλούν για το παρελθόν και ιδιαίτερα η Μυρσίνη.

Δεν θέλει να κάνει με τον κουνιάδο της καμία συζήτηση που αφορά επιλογές και γεγονότα του παρελθόντος. Είναι γεγονότα που θέλει να τα βλέπει θαμμένα στο δικό της χρονοντούλαπο.

Είναι μυστικά όμως που όταν δουν το φως θα συνταράξουν τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα, τα ίδια της τα παιδιά.

Ο Μιλτιάδης σε αυτά τα έξι χρόνια εγκλεισμού στο ψυχιατρείο έχει πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Στα φλας-μπακ που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες ο ήρωας βλέπει οράματα και φαντασιώνεται σκηνές εκδίκησης προς τον αδελφό του, το Δούκα και προς τα πρόσωπα που έχουν «μαυρίσει» τη ζωή του, όπως ο Μελέτης και ο Κωνσταντής. Η στιγμή όμως που θ’ αποφασίσει να πει στο Δούκα τη μεγάλη αλήθεια πλησιάζει. Είναι έτοιμος να τα πει όλα, έστω και αν οι συνέπειες των λόγων του θα «βάλουν» φωτιά στο σόι του. Άγριες Μέλισσες Spoiler

Η Ανέτ βέβαια δεν γνωρίζει τη μεγάλη αυτή αποκάλυψη και παρατηρεί ότι κάτι συμβαίνει με το Μιλτιάδη. Η καταιγίδα πλησιάζει και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τις συνέπειες.

Στα επόμενα επεισόδια Δούκας και Μιλτιάδης έρχονται αντιμέτωποι. Ο ένας αντιμετωπίζει τον άλλο με έντονο το στοιχείου του μίσους και της εκδίκησης. Ο καθένας για τους λόγους του. Ο Μιλτιάδης, όμως είναι έτοιμος, να ταράξει το Δούκα, λέγοντάς του ότι η Μυρσίνη του κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Εκείνος επιμένει να μάθει. Ο Μιλτιάδης του αποκαλύπτει στο Δούκα ότι ένας από τους γιους του, δεν είναι βιολογικό του παιδί. Ο Δούκας σοκάρεται και απαιτεί να μάθει το όνομά του.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΜιλτιάδηςΆγριες Μέλισσες Μυρσίνη