Άγριες Μέλισσες spoiler: Γκραν φινάλε με backstage επεισόδιο

Άγριες Μέλισσες spoiler: Οι Άγριες Μέλισσες ετοιμάζονται να ρίξουν αυλαία και ο antena θέλει να τις… τιμήσει όπως τους αξίζει. Ένα διαφορετικό επεισόδιο έρχεται, μετά το μεγάλο φινάλε της σειράς!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Γκραν φινάλε με backstage επεισόδιο

Ύστερα από τρία χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, η ιστορία του Πέτρου Καλκόβαλη και της Μελίνας Τσαμπάνη φτάνει στο τέλος της. Το τελευταίο επεισόδιο είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 7 Ιουλίου όμως ο ANT1 ετοιμάζει κάτι ακόμα για τους λάτρεις της σειράς.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά, μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, ο ANT1 σκοπεύει να βγάλει στον αέρα ακόμα ένα γεμάτο bakcstage υλικό από όσα έγιναν στο Διαφάνι, συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών αλλά και διάφορα σκηνικά που συνέβησαν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η νοσταλγία αναμένεται να χτυπήσει ‘κόκκινο’ ενώ ο ANT1 δείχνει ,με αυτόν τον τρόπο, το πόσο πολύ εκτιμά την σειρά και όσα αυτή πρόσφερε στο κανάλι, τα τρία χρόνια προβολής της. Ένα αφιερωματικό επεισόδιο που οι φαν των Άγριων Μελισσών σίγουρα δεν πρέπει να χάσουν…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Spoiler