Άγριες Μέλισσες spoiler: Γιατί αυτομαστιγώνεται ο Μελέτης;

Άγριες Μέλισσες spoiler: Πολλοί τηλεθεατές αναρωτιούνται γιατί ο Μελέτης αυτομαστιγώνεται στις Άγριες Μέλισσες και τί συμβολισμό κρύβει η φρικτή αυτή σκηνή. Πράγματι, ο Μελέτης έχει καταφέρει να διχάσει το κοινό, σχετικά με εάν είναι στην πλευρά των καλών ή των κακών χαρακτήρων.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Γιατί αυτομαστιγώνεται ο Μελέτης;

Είναι ένας ήρωας που πονάει πολύ, χωρίς να το εξωτερικεύει. Μετά τον θάνατο της Ανέτ, τίποτα δεν είναι το ίδιο. Ο Μελέτης υποφέρει και το κρύβει καλά. Οι φρικτές σκηνές με το αυτομαστίγωμα, ανατριχιάζουν…

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησε στο 7 Μέρες TV, απαντώντας στο ερώτημα αυτό: Γιατί ο Μελέτης αυτομαστιγώνεται, στις Άγριες Μέλισσες;

«Αυτομαστιγώνεται για να μη σκέφτεται αυτά που έκανε, – τους φόνους. Έτσι νομίζει ότι πληρώνει τα λάθη του με ακραίο τρόπο. Ο Μελέτης νοσεί, πονάει η ψυχή του. Θα έλεγα ότι έχει μια ψυχική ασθένεια. Ο πόνος τού φέρνει μια ισορροπία για να συνεχίσει να υπάρχει. Χρειάζεται παρακολούθηση, αλλά δεν έχει τη μόρφωση να το αντιληφθεί και να τρέξει για βοήθεια. Κάνει κακό στον εαυτό του και ζει επικίνδυνα, αυτοκαταστρέφεται, όπως ο Κωνσταντής με το αλκοόλ. Είναι κατεστραμμένοι και οι δυο από τις εντολές του Δούκα. Όταν έχεις το αίμα τόσων ανθρώπων και της ίδιας σου της μάνας στα χέρια σου, σε κυνηγάει μια κατάρα».

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησε και για τον έρωτα του Μελέτη, την Κορίνα. Θα αντέξει αυτός ο γάμος; Υπάρχει αληθινό συναίσθημα ανάμεσά τους; Ο ηθοποιός εξηγεί:

«Με την Κορίνα ήρθε πολύ κοντά με έναν περίεργο τρόπο. Της ανοίχτηκε, ταίριαζαν ερωτικά, αλλά τώρα που τον κρίνει, έχουν αποστασιοποιηθεί οι δυο τους. Δεν είναι η Κορίνα ο έρωτας της ζωής του. Ο Μελέτης πάντα θα κρατά μυστικά, για να μην πληγωθεί όταν τον κρίνουν άσχημα ξανά και ξανά. Ο Μελέτης και η Κορίνα πάνε σε ένα γάμο με ρωγμές».

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Spoiler