Άγριες Μέλισσες Spoiler: Έρχεται νέος γάμος στο Διαφάνι – Η Δέσπω έβαλε το χεράκι της

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ένας ακόμη γάμος έρχεται στο Διαφάνι, στα επόμενα επεισόδια της πολυαγαπημένης μας σειράς Άγριες Μέλισσες. Ποιο είναι το νεό ζευγάρι; Δείτε λεπτομέρειες παρακάτω.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Έρχεται νέος γάμος στο Διαφάνι – Η Δέσπω έβαλε το χεράκι της

Ο έρωτας σιγοβράζει ανάμεσα στην αγαπημένη μας Ρίζω (Ελένη Καρακάση) και τον Ενωμοτάρχη της καρδιάς μας (Γιώργος Σουξές). Ένα τυχαίο φιλί μεταξύ των δύο αγαπημένων μας ηρώων, κάποιες πονηρές ματιές και διάφορα μισόλογα, παρουσία μάλιστα της Δέσπως (Αλίκη Αλεξανδράκη), ανοίγουν τον δρόμο γι’ αυτό που πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια της επιτυχημένης αυτής σειράς.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στον πρώτο κύκλο των «Μελισσών» δεν υπήρχε ούτε υποψία για φλερτ μεταξύ του Προύσαλη και της Ρίζως. Ο πρώτος, παρά τις συνεχείς πιέσεις της μητέρας του της Δέσπως να νοικοκυρευτεί, δεν έλεγε να το πάρει απόφαση. Όσο για τη δεύτερη, αν και προξενήτρα του χωριού, δεν είχε την τύχη που θα ήθελε με κάποιον άνδρα.

Η κυρά Δέσπω όμως, που έχει σαν ψυχοκόρη την Ρίζω, εδώ και πολύ καιρό τη καλοβλέπει. Και θα ήθελε να τη δει νυφούλα στο πλάι του γιόκα της. Την εκτιμά πολύ την Ρίζω και βάζει συνεχώς λόγια στον κανακάρη της τον Βασίλη προκειμένου να τη δει με άλλο μάτι.

Όπως θα δούμε δεν θα αργήσει η μέρα που ο Ενωμοτάρχης μας και η Ρίζω θα έρθουν κοντά και ένας ακόμα γάμος θα γίνει στις Άγριες Μέλισσες. Ο Παπά-Γρηγόρης θα κληθεί να ευλογήσει έναν ακόμη γάμο στο Διαφάνι, ανάμεσα σε δύο πολύ αγαπημένα του πρόσωπα.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΔέσπωΆγριες Μέλισσες ΠρούσαληςΆγριες Μέλισσες Ρίζω