Άγριες Μέλισσες spoiler: Ένα έντονο ερωτικό ειδύλλιο γεννιέται ανάμεσα σε Δούκα και Αντιγόνη

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ένα έντονο ερωτικό ειδύλλιο γεννιέται. Ένα ζευγάρι ζει έναν παράνομο και παθιασμένο έρωτα, ανάμεσα σε Διαφάνι και Λάρισα. Ο Δούκας και η Αντιγόνη γίνονται ένα στις Άγριες Μέλισσες, με τη ρομαντική αυτή σχέση να δυναμώνει.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ένα έντονο ερωτικό ειδύλλιο γεννιέται ανάμεσα σε Δούκα και Αντιγόνη

Παρόλο που ο Δούκας κρατάει μία ψυχρή στάση, η Αντιγόνη ξέρει πως να τον ρίξει στα δίχτυα της. Κάποια μυστικά του παρελθόντος, φέρνουν κοντά τους δύο χαρακτήρες της σειράς, με ένα κουβάρι αποκαλύψεων να ξετυλίγεται.

Ο Δούκας δένεται μαζί της και αισθάνεται ασφάλεια και στοργή. Μετά από όλα όσα έχει περάσει τον τελευταίο καιρό, θεωρεί πως η Αντιγόνη είναι η γυναίκα που θα καταφέρει να τον ξυπνήσει…

Μπορεί ο Δούκας να ζει τον απόλυτο έρωτα στην αγκαλιά μιας νέας γυναίκας, η Μυρσίνη, όμως, βρίσκεται πίσω από όλο αυτό, έτοιμη να ξεσπάσει! Υποψιάζεται πως ο σύζυγός του έχει μπλέξει κάπου, καθώς δείχνει αφηρημένος περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Η Αντιγόνη συνεχίζει τις τακτικές επισκέψεις στο γραφείο του, με τα φιλιά να είναι καυτά κι αμέτρητα. Η Μυρσίνη αντιλαμβάνεται πως η καλύτερή της φίλη μπλέκεται σε αυτό το αρρωστημένο παιχνίδι και αντιδρά έντονα!

Ο Δούκας, για να της ρίξει στάχτη στα μάτια, της προτείνει να πάνε ένα όμορφο ταξίδι στο Παρίσι, προκειμένου να ανανεωθεί η σχέση τους. Στόχος του είναι να την πείσει πως θέλει μόνον εκείνη και καμία άλλη. Μέσα του, βέβαια, σιγοβράζει για την Αντιγόνη.

Η Αντιγόνη και ο Δούκας έρχονται όλο και πιο κοντά, στις Άγριες Μέλισσες. Το τέλος αυτής της παράνομης σχέσης πλησιάζει και είναι επεισοδιακό. Η Μυρσίνη δείχνει για ακόμη μια φορά το εκδικητικό της πρόσωπο…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες Αντ1Άγριες Μέλισσες Εξελίξεις