Άγριες Μέλισσες Spoiler: Δικαίωση για τους τηλεθεατές για Πηνελόπη και Μελέτη

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Πηνελόπη μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει και πλέον η σύλληψη του Δούκα και του Μελέτη είναι θέμα χρόνου. Η Πηνελόπη απέναντι από τον Μελέτη έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον, όταν της αποκαλύπτει όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Δικαίωση για τους τηλεθεατές για Πηνελόπη και Μελέτη

Το σοκ για την Πηνελόπη είναι μεγάλο και ο Μελέτης στην τελευταία τους συνάντηση της ζητάει να φύγει μακριά του για πάντα για να φτιάξει τη ζωή της. Στη συνέχεια ο Μελέτης θα ψάξει και θα βρει τον Ακύλα τον οποίο και θα αποκεφαλίσει για να τον εκδικηθεί για τη δολοφονία του Δούκα. Μετά από αυτό ο Μελέτης συλλαμβάνεται, περνάει από δίκη για τα εγκλήματα του και καταδικάζεται σε εκτέλεση! Τα νέα προκαλούν σοκ σε όλους!

Ακόμα και οι Διαφανιώτες δεν θα ήθελαν ένα τέτοιο τέλος για τον Μελέτη, τους αρκούσε και μόνο η φυλάκιση. Έτσι αποφασίζουν να στείλουν ομαδική επιστολή υπογεγραμμένη απ’ όλους (ακόμα και από τις Σταμίραινες και τον Λάμπρο) για να ζητήσουν να του δώσουν χάρη από τη θανατική ποινή. Όμως το αίτημά τους δεν γίνεται δεκτό και ο Μελέτης τελικά πέφτει νεκρός στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Spoiler