ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ SPOILER: Δείτε πρώτοι σκηνές με Νικηφόρος και Δρόσω στο κρεβάτι

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ SPOILER: Ο Νικηφόρος Σεβαστός έκανε το μοιραίο λάθος με την… Δρόσω Σταμίρη και το μετανιώνει από τη πρώτη στιγμή που πρόδωσε την Ασημίνα.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ SPOILER: Δείτε πρώτοι σκηνές με Νικηφόρος και Δρόσω στο κρεβάτι

Ωστόσο, η Δρόσω φαίνεται να μην νιώθει πως αυτό που έγινε ήταν λάθος!

Συγκλονιστικό θα είναι το νέο επεισόδιο της σειράς, Άγριες Μέλισσες που αναμένουμε την ερχόμενη Δευτέρα!

Ο Κυπραίος έχει μάθει ποιος πραγματικά δολοφόνησε τον Σέργιο και είναι σοκαρισμένος. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του τώρα που γνωρίζει την αλήθεια; Ο Νικηφόρος και η Δρόσω γεμίζουν ενοχές μετά την ερωτική τους συνεύρεση και αποφασίζουν να το ξεχάσουν παρόλο που η Δρόσω φαίνεται να έχει δυνατά αισθήματα για τον άντρα της αδερφή της.

Ο Μιλτιάδης αναγκάζεται να ομολογήσει στην Ανέτ το απαγορευμένο πάθος του με τη μητέρα των αδερφών Σταμίρη αλλά κι ένα ακόμα ένοχο μυστικό που έχει να κάνει με τον θάνατό της. Το ίδιο βράδυ, ο Προύσαλης πληροφορείται απ’ τα κεντρικά ένα σημαντικό στοιχείο για το παρελθόν του Κυπραίου. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ SPOILER

Ο Δούκας συναντάει τον Κυπραίο, ο οποίος τον εκβιάζει για τον θάνατο του Γιάννου, προκειμένου να του κλείσει οριστικά το στόμα, όμως ο Κυπραίος κρατάει κρυφά χαρτιά στο μανίκι του. Η Ελένη, εγκλωβισμένη στον έρωτά της για τον Λάμπρο αλλά και ηττημένη απ’ τα σχέδια του Δούκα, παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της. Μόνο που η Θεοδοσία θ’ ανατρέψει γι’ ακόμα μια φορά τα σχέδια του Λάμπρου.

Δείτε σκηνές από το νέο επεισόδιο της σειράς, Άγριες Μέλισσες!

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 06/1/20Άγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΔούκαςΆγριες Μέλισσες ΔρόσωΆγριες Μέλισσες ΘεοδοσίαΆγριες Μέλισσες ΜιλτιάδηςΆγριες Μέλισσες Νικηφόρος