Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτό θα είναι το τέλος για Δρόσω και Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Σύμφωνα με διαρροές που υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες, το ζευγάρι θα αποφασίσει πως θα πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα και έτσι ο Κωνσταντής αφήνει τα αδέρφια του στη Λάρισα και εκείνος επιστρέφει στο Διαφάνι προκειμένου να είναι κοντά στη Δρόσω.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτό θα είναι το τέλος για Δρόσω και Κωνσταντή

Η μετακόμιση θα γίνει στα αμέσως επόμενα επεισόδια. Σύντομα, ωστόσο, ο Κωνσταντής θα πάει παρακάτω αφού δεν του αρκεί να είναι, απλά, κοντά στη Δρόσω. Θα θελήσει να την κάνει και γυναίκα του.Η πρόταση γάμου θα έρθει και η Δρόσω θα δεχθεί να παντρευτεί τον Κωνσταντή. Το ζήτημα, όμως είναι πως θα έρθει η μεγάλη ανατροπή και αυτή η ευτυχία του ζευγαριού δεν θα συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κάποια στιγμή η Δρόσω και ενώ η σχέση της με τον Κωνσταντή θα περνά μια κρίση, Η Δρόσω θα ερωτευτεί. Η Δρόσω ακολουθεί τα όνειρα της και στη ζωή της θα μπει ένας άλλος γοητευτικός άντρας, που θα της δώσει την ελπίδα ότι μπορεί και εκείνη να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, όπως είχε ονειρευτεί. Η Δρόσω κάνει όνειρα και πετά στον έβδομο ουρανό χωρίς να βλέπει τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή της. Κουρασμένη από τα χτυπήματα της μοίρας, μοιάζει να την ακολουθεί χωρίς να αντιδρά. Το καινούργιο την ενθουσιάζει και αδιαφορεί για το κόστος.

Ο Κωνσταντής θα ανακαλύψει την κρυφή σχέση της Δρόσως που για μια ακόμη φορά θα φανεί πως είναι θύμα των συγκυριών. Ο άντρας που θα της κλέψει την καρδιά θα αποδειχθεί πως το μόνο που θέλει είναι να ξεφύγει λίγο από τον γάμο του και να ζήσει μερικές στιγμές χαράς. Ο Κωνσταντής μαζί με τον Νικηφόρο, θα σταθούν για μια ακόμη φορά δίπλα της ώστε να μην πληγωθεί. Ωστόσο εκείνη, μέχρι να βρεθεί σε αδιέξοδο, θα ρίξει την χαριστική βολή στον άντρα που την αγάπησε όσο κανείς άλλος και αυτός είναι ο Κωνσταντής. Ο Κωνσταντής προδομένος θα το ξαναρίξει στο ποτό.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Spoiler