Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτό είναι το τέλος του Δούκα Σεβαστού! Όλοι το περιμέναμε

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο άρχοντας του κάμπου είχε ανοίξει πολλά μέτωπα, τα οποία εν τέλει δεν μπόρεσε να κλείσει. Ποιο θα είναι το τέλος του; Ο σκληρός φέτος έχει λυγίσει ουκ ολίγες φορές. Θα το κάνει όμως ακόμα μία φορά, στο τέλος των Άγριων Μελισσών, το οποίο πλησιάζει για τον Δούκα Σεβαστό!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτό είναι το τέλος του Δούκα Σεβαστού! Όλοι το περιμέναμε

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Δούκας θα μπει στη φυλακή και τη χαριστική βολή θα του τη δώσει η ίδια η Αντιγόνη. Η τελευταία θα παραδεχτεί την ψευδομαρτυρία που έκανε για χάρη του, τελειώνοντας τον οριστικά. Τα ισόβια περιμένουν τον Δούκα Σεβαστό, με την Μυρσίνη να μην μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση αφού δεν περίμενε με τίποτα μια τέτοια εξέλιξη.

Η μοναδική παρηγοριά του Δούκα είναι ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην καταστροφή του Ακύλα, κάτι που που όμως δεν θα του δώσει άφεση αμαρτιών, στο τέλος των Άγριων Μελισσών. Αν όμως για τον Δούκα το φινάλε μοιάζει κάπως γλυκόπικρο για κάποιους άλλους ήρωες θα είναι ολοκληρωτικά μαύρο, με την Μυρσίνη ειδικά να έρχεται αντιμέτωπη με ένα από τους μεγαλύτερους φόβους της.

Την πλήρη εγκατάλειψη από όλους…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Spoiler