Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτή θα είναι η νέα δουλειά του Νικηφόρου

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νικηφόρος συνεχίζει να διατηρεί τη νέα του μπουάτ στις Άγριες Μέλισσες, ετοιμάζεται, όμως, για ένα ακόμη επαγγελματικό βήμα, μέσα από μία νέα δουλειά. Η ζωή του θα αλλάξει ριζικά, ειδικά την περίοδο της χούντας.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτή θα είναι η νέα δουλειά του Νικηφόρου

Μαζί με τον Κωνσταντή, θα προσπαθήσουν να χτίσουν τα όνειρά τους από την αρχή. Βέβαια, κάποιες λάθος επιλογές, θα τους βάλουν σε τεράστιο κίνδυνο. Στόχος των πρωταγωνιστών είναι να σταθούν στα πόδια τους.

Έτσι, ο Νικηφόρος θα κάνει ένα ακόμη βήμα στα επαγγελματικά του. Όλα αυτά, στο πλευρό του νομάρχη της Λάρισας, τον Διονύση Καλογέρα (Κώστα Φιλίππογλου). Ποιος θα είναι ο ρόλος του;

Ο αγαπημένος μας Νικηφόρος θα φορέσει ξανά πουκάμισο και γραβάτα. Θα χτενίσει τα ατημέλητα μαλλιά του και θα ξεκινήσει να ασχολείται ξανά με οικονομικά θέματα. Ο Διονύσης θα είναι ο νέος νομάρχης στη Λάρισα, τοποθετημένος από τη δικτατορία.

Σύμφωνα με το TV24, ελέγχει τους κοινοτάρχες, τους δημάρχους και είναι ο κινητήριος μοχλός για όσα θέλει να πετύχει ο Ακύλας στην περιοχή. Ανακατεύεται σε όλα όσα γίνονται σε Λάρισα και Διαφάνι, έχει τεράστιες φιλοδοξίες και πολιτικές βλέψεις.

Στο πλευρό του θα βρει εργασία ο Νικηφόρος Σεβαστός. Κανείς, όμως, δε γνωρίζει εάν θα ακολουθήσει την χούντα, ή εάν αυτή η δουλειά θα σταθεί ως η μεγάλη ευκαιρία που ψάχνει για να αποσπά πληροφορίες.

Όπως και να έχει, στις Άγριες Μέλισσες ο Νικηφόρος θα εργάζεται στη νέα του δουλειά τα πρωινά στα γραφεία της Λάρισας, ενώ τα βράδια θα τρέχει στην μπουάτ και στο πλευρό του αδελφού του, του Κωνσταντή.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες Νικηφόρος