Άγριες Μέλισσες spoiler: Ασημίνα και Πέτρος έρχονται κοντά

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ασημίνα Σταμίρη έκανε το μεγάλο βήμα και την αλλαγή στη ζωή της. Επέλεξε να αφήσει πίσω της την παλιά της δουλειά και να εργαστεί σε κάτι καινούργιο και διαφορετικό. Η Ασημίνα και ο Πέτρος Ορφανίδης δίνουν τα χέρια τους, στις Άγριες Μέλισσες, με τη συνεργασία τους να ξεκινάει.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ασημίνα και Πέτρος έρχονται κοντά

Όπως ανέφερε και η ίδια, το εντυπωσιακό στον χώρο της δημοσιογραφίας είναι πως μαθαίνει όλα όσα γίνονται, πριν από όλους. Αυτό είναι που την γοητεύει, γι’ αυτό κι επέμεινε για την θέση της γραμματέας.

Πράγματι, η Ασημίνα θα μάθει πολλά σε αυτή τη δουλειά. Με οδηγό τον Πέτρο Ορφανίδη, τον διευθυντή της εφημερίδας, θα αποσπάσει χρήσιμες πληροφορίες που θα βοηθήσουν το Διαφάνι και το έργο των αντιστασιακών.

Μέσα από αυτή την αλλαγή στη ζωή της, θα νιώσει συναισθήματα που νόμιζε πως είχε θάψει. Θα γοητευτεί από τον Πέτρο Ορφανίδη και όλα θα ανατραπούν για ακόμη μια φορά…

Πολλά έχουν γραφτεί για τους συγκεκριμένους πρωταγωνιστές. Η Ασημίνα και ο Πέτρος θα αναπτύξουν μία πολύ βαθιά σχέση κατανόησης και αλληλοσεβασμού. Ο Πέτρος θα την εμπιστευτεί και θα την έχει δίπλα του, ως πολύτιμη βοηθό.

Οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά. Η Ασημίνα και ο Πέτρος θα αφεθούν στο όμορφο συναίσθημα του έρωτα, στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες. Μία όμορφη ιστορία θα ξεκινήσει ανάμεσα στους δύο, με πολλές δυσκολίες.

Απέναντι σε αυτό θα βρεθεί ο Νικηφόρος. Ο Νικηφόρος μπορεί να δείχνει διαφορετικός, σκληρός κι απόμακρος, όταν, όμως, δει την Ασημίνα του στο πλευρό ενός άλλου άντρα, θα εξοργιστεί.

Ένας νέος πόλεμος θα ξεσπάσει. Θα χρησιμοποιήσει ο Νικηφόρος τις επαφές του για να εξοντώσει τον Πέτρο Ορφανίδη; Πώς θα αντιδράσει η Ασημίνα; Θα είναι ξανά μαζί το ζευγάρι που αγαπήσαμε, ή ο κύκλος ανάμεσα σε Ασημίνα και Νικηφόρο έκλεισε οριστικά;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΕξελίξειςΆγριες Μέλισσες Επεισόδια