Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ασημίνα και Δρόσω κάνουν το επόμενο βήμα στη Λάρισα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ασημίνα κάνει το επόμενο βήμα στη Λάρισα, με την Δρόσω να την ακολουθεί, στις Άγριες Μέλισσες. Μπορεί οι αποστάσεις ανάμεσα σε Λάρισα και Διαφάνι να έχουν μηδενιστεί, στον τρίτο κύκλο, όμως, κάποιοι πρωταγωνιστές θα μοιραστούν στις δύο περιοχές. Από τη μία πλευρά όλοι οι Σεβαστοί και από την άλλη οι αδελφές Σταμίρη.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ασημίνα και Δρόσω κάνουν το επόμενο βήμα στη Λάρισα

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Ασημίνα Σταμίρη θα βρει δουλειά σε μία εφημερίδα. Ο Πέτρος Ορφανίδης θα είναι ο άνθρωπος που θα της αλλάξει τη ζωή και θα ανατρέψει τα δεδομένα. Έτσι, η καθημερινότητά της θα είναι κυρίως στην Λάρισα. Το ερωτήματα παραμένει το εξής. Η Δρόσω θα την ακολουθήσει ή θα μείνει πίσω με την Ελένη;

Τα τελευταία Spoilers για τις Άγριες Μέλισσες θέλουν τη Δρόσω και την Ασημίνα να φεύγουν στη Λάρισα. Η Ασημίνα, θέλοντας ο μικρός να μεγαλώσει κοντά στον πατέρα του, αρπάζει την ευκαιρία. Αντίστοιχα, η Δρόσω, θέλοντας να παραμείνει δίπλα στον μικρό, την ακολουθεί. Οι δυο τους μένουν σε ένα νέο σπίτι, μαζί με τον μικρό. Η Δρόσω θα προσπαθήσει, επίσης, να φτιάξει τη ζωή της, ενώ οι δυο τους θα κρατούν επαφές με την Λενιώ.

Το άλλο σενάριο θέλει την Ασημίνα να μετακινείται απλώς για δουλειά. Βέβαια, οι μετακινήσεις εκείνη την περίοδο δεν ήταν πάντοτε εύκολες, ειδικά όταν οι αποστάσεις ήταν σημαντικές σε χρόνο. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως ο Νικηφόρος δε θα δεχτεί να μείνει μακριά από το παιδί, παίρνοντάς το αρκετές φορές μαζί του στη Λάρισα.

Σε κάθε περίπτωση, η Λενιώ θα μείνει πίσω. Θα μείνει στο Διαφάνι, παλεύοντας να σωθεί από τον Ακύλα Μεγαρίτη και τα νέα του σχέδια. Ο Λάμπρος της θα βρίσκεται μακριά και θα βασανίζεται. Μοναδική της παρηγοριά θα είναι ο Ζάχος, ο οποίος θα σταθεί στο πλευρό της μέχρι το τέλος.

Η Δρόσω θα συνεχίσει να διδάσκει στο σχολείο του Διαφανίου μουσική, μέχρι να υποχρεωθεί να σταματήσει και από αυτό. Η ζωή τους θα αλλάξει ριζικά και το μέλλον προβλέπεται τρομακτικό και για τις δύο.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΑσημίναΆγριες Μέλισσες Δρόσω