Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αποκάλυψη πριν από την τελευταία σκηνή της σεζόν!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη για την τελευταία σκηνή της σεζόν στην σειρά Άγριες Μέλισσες προ προβάλλεται στον ΑΝΤ1. «Βόμβα» είναι οι εξελίξεις.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αποκάλυψη πριν από την τελευταία σκηνή της σεζόν!

Το θανάσιμο μυστικό των αδελφών Σταμίρη αποκαλύπτεται στο τελευταίο επεισόδιο και το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ καρέ-καρέ!

Ο Προύσαλης ανακρίνει τον Δούκα για την ανάμειξή του στον φόνο του Γιάννου, μετά τη φυγή και του δεύτερου ιατροδικαστή, ενώ ο Θωμάς καταφέρνει να εξασφαλίσει ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να κλείσει τον ισχυρό άντρα του Διαφανίου στη φυλακή! Παράλληλα, το χωριό θα ζήσει στιγμές χαράς αφού μια ομάδα διασκεδαστών φτάνει εκεί για να δώσει παράσταση!

Το χαμόγελο και η ηρεμία φαίνεται να έρχεται ξανά στο Διαφάνι, ενώ ο Κυπραίος συνοδεύει την Ελένη, κάτι που προκαλεί τη ζήλια του Λάμπρου και της Μυρσίνης. Το ίδιο βράδυ οι διαφορετικοί κόσμοι της Ασημίνας και του Νικηφόρου θα συγκρουστούν και θα έχουν τον πρώτο τους συζυγικό καβγά.

Η Δρόσω γοητεύεται από τον τραγουδιστή του μπουλουκιού, τον Παύλο, τον οποίο φλερτάρει ανοιχτά, αφού τα όνειρα που κάνει για μεγάλη ζωή και καριέρα την οδηγούν σε σκοτεινά και παράνομα μονοπάτια, που δεν θα έχουν πια γυρισμό! Μάλιστα ο νεαρός τραγουδιστής προσπαθεί να την πείσει να φύγει μαζί του, με την υπόσχεση ότι θα γίνει διάσημη! Εκείνη γοητεύεται και θέλει να φύγει από το Διαφάνι, ενώ η Ελένη δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει αλλάξει στη ζωή της μικρής της αδελφής. Άγριες Μέλισσες Spoiler

Η Αγορίτσα λέει στην Ανέτ πως έχει κρατημένα όλα τα έγγραφα του πατέρα της και έτσι εκείνη τα διαβάζει ένα προς ένα προκειμένου να βρει λύση για το θέμα της διαθήκης. Ωστόσο, εκεί διαβάζει για μια παράνομη σχέση που είχε ο Μιλτιάδης με μια κοπέλα, η οποία έγινε η αφορμή για να ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στον αδελφό και τον πατέρα της! Ο Δούκας απειλεί την Ασημίνα πως αν η Ελένη δεν του πουλήσει τα χωράφια θα βρει τις αδελφές της μεγάλο κακό, αλλά τα γεγονότα τούς προλαβαίνουν όλους, αφού το κράτος αποφάσισε την απαλλοτρίωση της περιοχής!

Ο Θωμάς ακούει το μυστικό!

Η Ασημίνα που δεν αντέχει άλλο να βρίσκεται στο σπίτι των Σεβαστών, πάει στο πατρικό της και βρίσκει την Ελένη, πέφτοντας στην αγκαλιά της. «Πόσο μου λείπετε, δεν μπορείς να φανταστείς», ομολογεί και η Ελένη προσπαθεί να καταλάβει αν της συμβαίνει κάτι. Η κοπέλα αποφεύγει να της πει την αλήθεια για τις συνθήκες διαβίωσης με τους Σεβαστούς και αναφέρεται στον φόνο του Σέργιου: «Ελένη, με πιάνει ένα σφίξιμο στην καρδιά κάθε φορά που βλέπω την οικογένεια του Νικηφόρου! Ηταν μεγάλο το κακό που τους κάναμε». Η Ελένη όμως της υπενθυμίζει: «Είπαμε θα το αφήσουμε αυτό μια για πάντα πίσω μας! Κάναμε αυτό που έπρεπε… Άγριες Μέλισσες Spoiler

Προσπάθησε να βλάψει τη Δρόσω, δεν υπήρχε άλλος τρόπος πέρα από το να σκοτώσουμε τον Σέργιο! Αυτή είναι μια αμαρτία που θα μας στοιχειώνει για πάντα». Ομως δεν ξέρει καμία από τις δύο ότι την κουβέντα τους κρυφακούει ο Θωμάς! Πλέον έχει στα χέρια του όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να εκβιάζει τόσο την Ελένη όσο και τη Μυρσίνη! Τέλος, ο Νικηφόρος πιεσμένος από όλα όσα συμβαίνουν, τον οδηγούν σ’ ένα τεράστιο λάθος που θα φέρει την αρχή των κακών… για όλους. Και σ’ αυτό θα συμβάλει και η Δρόσω…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

exelixeisSPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Spoiler