Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Ακύλας διψάει για εκδίκηση – Ετοιμάζει το επόμενο χτύπημα

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Λάμπρος έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο, ενώ με την κατάθεσή του καταφέρνει να αθωωθεί και να επιστρέψει πίσω στο Διαφάνι και στην αγκαλιά της γυναίκας του. Μόνο που ο Ακύλας βγαίνει εκτός εαυτού με την εξέλιξη αυτή και γίνεται πιο αιμοβόρος καταστρώνοντας ακόμα πιο σατανικά σχέδια εκδίκησης!

Άγριες Μέλισσες spoiler:  Ο Ακύλας διψάει για εκδίκηση – Ετοιμάζει το επόμενο χτύπημα

Από την άλλη ο Δούκας εκβιάζει ανοιχτά πια τη Μυρσίνη να του επιστρέψει την περιουσία του, ενώ παράλληλα μετά από απαίτηση του μικρού Σέργιου, όλη η οικογένεια Σεβαστού κάθεται ξανά μαζί στο εορταστικό τραπέζι. Μόνο που το κλίμα κάθε άλλο παρά ευχάριστο είναι και τα όρια όλων δοκιμάζονται ξανά.

Από την άλλη, τα όρια για τον Ακύλα φαίνεται να στενεύουν καθώς ο Νικηφόρος με τον Μόρτζο ανακαλύπτουν ατασθαλίες στα τιμολόγια για το έργο του αεροδρομίου και την υπεξαίρεση του Μεγαρίτη, ενώ παράλληλα γνωρίζει πια για την απιστία της Ζωής με τον Κωνσταντή Σεβαστό.

Πλέον στο κάδρο των στόχων του μπαίνει και ο Κωνσταντής που ζητάει από τη Δρόσω να τον παντρευτεί. Στην οικογένεια Τόλλια η κατάσταση θα εκτραχυνθεί μετά την αποκάλυψη ενός μυστικού, ενώ η Ουρανία αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο από τον Κυριάκο και βρίσκει παρηγοριά στον Σαραντόπουλο.

 

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΕξελίξειςΆγριες Μέλισσες Επεισόδια