Άγριες Μέλισσες: Σε ποιο σπίτι θα βρίσκεται η Αγορίτσα

Άγριες Μέλισσες – Η Μαρία Αντουλινάκη μίλησε στην Φωλιά των ΚουΚου για την Αγορίτσα, αλλά και για όσα θα φέρει ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες. Ένας από τους πιο καλούς και αθώους ρόλους της σειράς, που χάρισε μία συγκινητική σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο. Η Αγορίτσα είδε με τα μάτια της το σπίτι των Σεβαστών διαλυμένο και ξέσπασε σε κλάματα.

Άγριες Μέλισσες: Σε ποιο σπίτι θα βρίσκεται η Αγορίτσα

Μη μπορώντας να σηκώσει στις πλάτες της τους θανάτους της Ανέτ και του Μιλτιάδη, ταλαιπωρείται αρκετά στα νέα επεισόδια. Το σπίτι όπου έζησε και μεγάλωσε γενεές Σεβαστών, έγινε γυαλιά καρφιά. Πλέον δε τη χωράει ο τόπος, ενώ η ίδια κυκλοφορεί στο Διαφάνι με κατεβασμένο το κεφάλι. Ποιο θα είναι το μέλλον της στη σειρά;

Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες βρίσκει την Αγορίτσα στη Λάρισα. Όπως δήλωσε η Μαρία Αντουλινάκη, δε γνωρίζει ακόμη σε ποιο σπίτι θα είναι, είτε θα είναι στον Δούκα και τη Μυρσίνη, είτε στα παιδιά τους. Αν και όλα οδηγούν στο να είναι κοντά στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, οι οποίοι θα την χρειάζονται πολύ.

Μοναδική παρηγοριά για την ηρωίδα θα είναι και ο μικρός Σέργιος. Όταν θα πηγαίνει επισκέψεις στον πατέρα του, η Αγορίτσα θα βρίσκεται εκεί για να τον αγκαλιάζει σφιχτά. Όσο για τον Δούκα και την Μυρσίνη; Στην ίδια πόλη, οι κοινές συναντήσεις τους θα είναι αρκετές.

Τα γυρίσματα ήταν να ξεκινήσουν σύντομα, όμως τελευταία στιγμή ακυρώθηκαν. Φαίνεται πως οι συντελεστές αντιμετωπίζουν ακόμη κάποιες δυσκολίες, οι οποίες θα διορθωθούν άμεσα.

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Αγορίτσα