Άγριες Μέλισσες: Σε απόγνωση η Πηνελόπη μετά το χαμό του παιδιού της

Άγριες Μέλισσες: Σε μία αρκετά περίπλοκη κατάσταση θα βρεθούν η Πηνελόπη, ο Μελέτης, αλλά και ο Γραμματικός, στις Άγριες Μέλισσες. Η απώλεια του παιδιού έχει δημιουργήσει μεγάλο πόνο στην πρωταγωνίστρια, η οποία νιώθει πως χάνει τα λογικά της. Στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένειά της, κανείς όμως δε μπορεί να διώξει την απόγνωση από το βλέμμα της.

Άγριες Μέλισσες: Σε απόγνωση η Πηνελόπη μετά το χαμό του παιδιού της

Η Πηνελόπη είναι βέβαιη πως το παιδί ήταν του Μελέτη. Αυτό που έγινε ήταν ένα σημάδι από τον Θεό για να δώσει ένα τέλος σε αυτή την αμαρτία που διαπράττει κάθε φορά με τον Μελέτη. Ενώ ο παππά Γρηγόρης προσπάθησε να της εξηγήσει πως αυτό δεν ισχύει, εκείνη δεν ήθελε να ακούσει. Έτσι, ξεκινάει ένας νέος εφιάλτης για τους πρωταγωνιστές.

Ο Μελέτης, ο Γραμματικός και η Πηνελόπη θα βιώσουν τον δικό τους γολγοθά, στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες. Ο κόσμος τους θα αλλάξει μέσα σε μια στιγμή. Η Πηνελόπη θα αποκαλύψει στον Μελέτη πως εκείνος ήταν ο πατέρας του παιδιού, ενώ δε θα διστάσει να τον κατηγορήσει πως εξαιτίας της σχέσης τους, το παιδάκι αυτό χάθηκε. Καρπός μιας αμαρτίας που έσβησε…

Ο Μελέτης θα πανικοβληθεί. Δε μπορεί να πιστέψει πως η Πηνελόπη, όχι απλά του είπε ψέματα, αλλά ήταν έτοιμη να μεγαλώσει το παιδί του με άλλον πατέρα. Μη μπορώντας να δεχτεί όλη αυτή την πίεση, η Πηνελόπη θα μαζέψει τα πράγματά της και θα πάει στο πατρικό της. Εκεί, έχοντας χάσει πια τα πάντα, θα αποκαλύψει σε όλους την πικρή αλήθεια για τον πατέρα του παιδιού.

Η Μυρσίνη θα πέσει από τα σύννεφα. Δε μπορεί να δεχτεί πως η κόρη της ξανά κύλησε. Στο μεταξύ, ο Μελέτης θα κρατήσει μέσα του την ελπίδα για την Πηνελόπη, ενώ ο Γραμματικός θα ξεσπάσει, θέλοντας να καταστρέψει τους Σεβαστούς, στις Άγριες Μέλισσες. Θα φτάσει πολύ κοντά στον δολοφόνο του Θέμελη, προκαλώντας έναν νέο πόλεμο ανάμεσα στην πρώην σύζυγό του και στην οικογένειά της.

Αυτό, όμως, που δε γνωρίζει, είναι πως ο Μελέτης δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες Πηνελόπη