Άγριες Μέλισσες: Πότε σταματούν τα επεισόδια για καλοκαίρι

Πότε θα διακοπεί η προβολή της σειρά  Άγριες Μέλισσες λόγω καλοκαιριού. Ο προγραμματισμός για το τέλος της σεζόν.

Άγριες Μέλισσες: Πότε σταματούν τα επεισόδια για καλοκαίρι

Η επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες” συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και να το καθηλώνει με τις συνεχείς και δραματικές εξελίξεις κάθε βδομάδα.

Ειδικά στα τελευταία επεισόδια, οι ανατροπές και οι σκηνές που είδαμε στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 ήταν ιδιαίτερα συγκλονιστικές και αναζωπύρωσαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι “Άγριες Μέλισσες” πρόκειται να συνεχιστούν και για δεύτερη σεζόν, η οποία θα καθυστερήσει, όμως, χρονικά, καθώς ο κορονοϊός και η παύση των γυρισμάτων, τα έχει πάει όλα πίσω.

‘Ετσι, η πρώτη σεζόν που θα ολοκληρωνόταν κανονικά Ιούνιο – Ιούλιο θα τραβήξει μέχρι και το φθινόπωρο, ωστόσο θα γίνει μία παύση για το καλοκαίρι, όπως συμβαίνει με όλα τα προγράμματα.

Τα γυρίσματα της σειράς θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, εκτός από λίγες μέρες κοντά στον Δεκαπενταύγουστο.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν πως η σειρά θα σταματήσει να προβάλλεται στις 16 Ιουλίου, στο 125ο επεισόδιο, ενώ θα επανέλθουν από τον Σεπτέμβριο και θα ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο της σε 170 επεισόδια.

Έπειτα, θα ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν, από την οποία έγινε γνωστό πως θα απουσιάζει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, που υποδύεται η Θεοδοσία, αλλά και ο Γιάννης Στάνκογλου που ενσαρκώνει τον Θωμά Κυπραίο.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες Μέλισσες