Άγριες Μέλισσες: Πως θα βρει το τέλος της σειράς Ασημίνα και Μπάμπη

Άγριες Μέλισσες: Η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη και τα μπερδέματα δεν έχουν τελειωμό στην επιτυχημένη σειρά του ANT1. Ποιο τέλος θα έχουν η Ασημίνα και ο Μπάμπης στις Άγριες Μέλισσες και πως θα εξελιχθεί η υπόθεση, με βάση αυτούς τους δύο χαρακτήρες;

Άγριες Μέλισσες: Πως θα βρει το τέλος της σειράς Ασημίνα και Μπάμπη

Ένας από τους ήρωες που έχει εξέχουσα θέση στη σειρά, ο Μπάμπης δεν το βάζει κάτω και καταβάλει προσπάθειες για να έρθει κοντά με την Ασημίνα. Ο γιος του Κυριάκου όσο και να προσπάθησε δεν έχει καταφέρει να την βγάλει από το μυαλό του.

Όταν βλέπει και πάλι την Ασημίνα στο Διαφάνι και μαθαίνει για το χωρισμό της από το Νικηφόρο γίνεται άλλος άνθρωπος. Εμφανίζεται μπροστά της έτοιμος να διεκδικήσει ξανά τη καρδιά της. Της ζητεί να είναι δίπλα της. Η Ασημίνα, όμως, όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο, τον παρακαλεί να μείνει μακριά της. Η ίδια δε θέλει εκείνος να ζήσει τα όσα θα ακολουθήσουν.

Ο Μπάμπης της κάνει προσωρινά το χατίρι, αλλά στο τέλος θα επανέλθει και θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την αγαπημένη του Ασημίνα, στις Άγριες Μέλισσες. Δε θέλει να τη βλέπει στενοχωρημένη και φυσικά θα είναι στο πλευρό της στη μάχη που πρόκειται να δώσει η αγαπημένη του για την επιμέλεια του γιού της κόντρα στο Νικηφόρο.

Τη στάση του Μπάμπη απέναντι στην Ασημίνα δεν εγκρίνει ο πατέρας του ο Κυριάκος. Ο ίδιος, δίνει μάχη για να τον πείσει να μείνει μακριά της. Σε ότι αφορά την Ασημίνα, η αλήθεια είναι ότι δεν ξεχνά τι έχει κάνει ο Μπάμπης γι’ αυτήν και το παιδί της. Ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Γι’ αυτήν προέχει πλέον ο μικρός Σέργιος. Ο Μπάμπης θα παραμείνει για την Ασημίνα, μέχρι το τέλος του κύκλου στις Άγριες Μέλισσες – μια ευχάριστη ανάμνηση από το παρελθόν.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑσημίναΆγριες Μέλισσες Μπάμπης