ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ποιος ο ρόλος της Ελένης στο νέο κύκλο

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η Ελένη, όπως και οι υπόλοιποι αγρότες, προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά την απώλεια των χωραφιών της. Στο πλευρό της έχει τον Λάμπρο και τις αδελφές της, οι οποίες δεν είναι πια μαζί με τους Σεβαστούς.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ποιος ο ρόλος της Ελένης στο νέο κύκλο

Η Ελένη και ο Λάμπρος, αφήνοντας πίσω το παρελθόν, μπορούν και πάλι να χτίσουν και να διεκδικήσουν την όμορφη ζωή που τόσο αξίζουν.

Μετά τη μέρα του πραξικοπήματος, όμως, η ζωή της Ελένης θα μετατραπεί σε εφιάλτη…

Η ευτυχία της δεν θα κρατήσει για πολύ. Τι θα γίνει όταν ο Λάμπρος βρεθεί στο στόχαστρο του καθεστώτος; Ποιος κρύβεται, πραγματικά, πίσω από τη στοχοποίησή του;

Η Ελένη θα βρεθεί για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο των γεγονότων, αφού στο σπίτι των Σεβαστών έρχεται να εγκατασταθεί με την οικογένειά του, ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο αδελφός του Αχιλλέα, αρχηγός των Αβάντων που σκοτώθηκε στο σπίτι των Σταμίραινων στο τέλος του Β’ κύκλου της σειράς.

Ο Ακύλας έρχεται με ισχυρή ατζέντα, βάζοντας στο στόχαστρο και τις αδελφές Σταμίρη.

Σε αυτή τη νέα σκοτεινή περίοδο, ένας άντρας από το παρελθόν, ο Ζάχος Λυκογιάννης, θα μπορούσε να αποδειχτεί ο καλύτερος σύμμαχος της Ελένης. Την εποχή του πολέμου και μετέπειτα στη δεκαετή απουσία του Λάμπρου, ο Ζάχος και η Ελένη είχαν έρθει πιο κοντά, ένα βήμα πριν αρραβωνιαστούν.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Ελένη