Άγριες Μέλισσες : Ποιες οι σχέσεις Ασημίνας και Δρόσως στον τρίτο κύκλο;

Άγριες Μέλισσες: Οι Άγριες Μέλισσες κάνουν πρεμιέρα αυτήν την Δευτέρα στις 10 το βράδυ. Σε προηγούμενο άρθρο είδαμε για το ρόλο της Ελένης στον γ κύκλο.

Άγριες Μέλισσες: Ποιες οι σχέσεις Ασημίνας και Δρόσως στον τρίτο κύκλο;

Η Ασημίνα μένει με τις αδελφές της και το παιδί στο Διαφάνι. Έχει πια την επιμέλεια του μικρού Σέργιου και είναι σε διάσταση με τον Νικηφόρο, αναμένοντας την απόφαση που οριστικοποιεί το διαζύγιό τους. Για χάρη του παιδιού, προσπαθούν να διατηρούν μια καλή επικοινωνία, η σχέση τους όμως θα περάσει από 40 κύματα.

Ο μικρός Σέργιος μεγαλώνει ευτυχισμένος, καθησυχάζοντας όσους ξέρουν την αλήθεια, το μεγάλο μυστικό, όμως, πάντα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί… Θέλοντας να κάνει μια αλλαγή στη ζωή της, η Ασημίνα πιάνει δουλειά στα γραφεία μιας εφημερίδας της Λάρισας, ως γραμματέας. Η γνωριμία της, όμως, με τον εκδότη της εφημερίδας, Πέτρο Ορφανίδη, θα την οδηγήσει σε άγνωστα μονοπάτια που θα τη φέρουν αντιμέτωπη με μεγάλα διλήμματα και αποφάσεις.

Η Δρόσω δουλεύει στο πλευρό της Ουρανίας που τώρα έχει φτιάξει τη δική της μπουτίκ ρούχων στο Διαφάνι. Οι σχέσεις της με την Ασημίνα φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί. Έχει φύγει, άραγε, το αγκάθι μιας έστω μικρής, αλλά ανθρώπινης αντιπαλότητας ανάμεσά τους για την καρδιά του μικρού Σέργιου;

Η Δρόσω έχει χωρίσει με τον Κωνσταντή. Παρ’ όλο που και οι δύο καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον, οι δρόμοι τους συναντιούνται και πάλι. Τον έχει ξεπεράσει πραγματικά; Η γνωριμία της με τον γιο του Ακύλα, τον Λευτέρη, θα την οδηγήσει στον δρόμο του θεάτρου και του κινηματογράφου που εκείνη την εποχή γνώριζε μεγάλη άνθιση.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑσημίναΆγριες Μέλισσες Δρόσω