ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ: Αναμέτρηση στο νοσοκομείο με Δούκα και Μιλτιάδη

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ: Κι ενώ η εγχείρηση του Μιλτιάδη πέτυχε και αναρρώνει, η ζωή του συνεχίζει να βρίσκεται σε κίνδυνο.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ: Αναμέτρηση στο νοσοκομείο με Δούκα και Μιλτιάδη

Ο Λάμπρος δεν το κουνάει από το πλευρό του πατέρα του, όμως μια αναπάντεχη επίσκεψη θα τους αναστατώσει.

Ο Δούκας πάει να βρει τον Μιλτιάδη στο νοσοκομείο και τα δύο αδέρφια έχουν μεταξύ τους μια αναμέτρηση με απρόσμενα αποτελέσματα. «Τι θέλεις εδώ, θείε; Σήκω φύγε κι άσε τον πατέρα μου να ηρεμήσει και να γίνει καλά», του λέει ο Λάμπρος, αλλά ο Δούκας του απαντάει: «Εσύ να μην ανακατεύεσαι! Ήρθα να πω δύο κουβέντες στον Μιλτιάδη», και μπαίνει στο δωμάτιο με το «έτσι θέλω». «Ήρθες να δεις αν πέθανα ή σ’ έπιασε ο πόνος να δεις αν είμαι καλά;», τον ρωτάει ο Μιλτιάδης.

«Μου είσαι παντελώς αδιάφορος! Δεν αξίζεις για τίποτα! Ήρθα να σου πω να μείνεις μακριά από την οικογένειά μου», του απαντάει ο Δούκας και ο Μιλτιάδης ξεσπάει: «Σου το είχα πει ξανά και θα σου το πω άλλη μία, σέβομαι τον πόνο σου και το πένθος σου, αλλά αφήστε μας κι εμάς ήσυχους! Μην πλησιάσεις ξανά τον Λάμπρο… θα δεις έναν άλλον Μιλτιάδη».

«Τολμάς και με απειλείς;», τον ρωτάει ο ισχυρός άντρας και εκείνη τη στιγμή μπαίνει μέσα ο Λάμπρος για να διώξει τον θείο του, ενώ ο Μιλτιάδης παθαίνει μια κρίση που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του! «Αν πάθει κάτι ο πατέρας μου θα δείτε έναν άλλο Λάμπρο! Φύγε», φωνάζει στον Δούκα.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣπεριλήψεις