Άγριες Μέλισσες: Οριστικός χωρισμός για Πηνελόπη και Μελέτη

Άγριες Μέλισσες: Ένα περίπλοκο τέλος θα έχουν ο Μελέτης και η Πηνελόπη στις Άγριες Μέλισσες. Το παράνομο αυτό ζευγάρι φαίνεται πως θα περάσει πολλές δυσκολίες στα επόμενα επεισόδια. Η Πηνελόπη θα σταθεί δίπλα στον αγαπημένο της, με σκοπό να απαλύνει τον πόνο του, μετά την αποκάλυψη για τον Θέμελη.

Άγριες Μέλισσες: Οριστικός χωρισμός για Πηνελόπη και Μελέτη

Αντίστοιχα, ο Μελέτης θα βρει παρηγοριά στην Πηνελόπη, καθώς ο Κωνσταντής του έχει γυρίσει την πλάτη. Οι μοναδικοί του σύμμαχοί είναι ο Δούκας και η κόρη του. Τα αισθήματά του για εκείνη φουντώνουν όλο και περισσότερο. Οι δύο πρωταγωνιστές θα έρθουν πολύ κοντά, ένα γεγονός, όμως, θα τους χωρίσει για πάντα. Ποιο θα είναι αυτό;

Η Πηνελόπη και ο Μελέτης θα απομακρυνθούν απότομα, με το τέλος τους να είναι οριστικό κι αμετάκλητο, στις Άγριες Μέλισσες. Το τελευταίο επεισόδιο στον δεύτερο κύκλο θα τους βρει αντιμέτωπους, με την Πηνελόπη να θρηνεί για μία μεγάλη απώλεια. Οι δουλειές του Μελέτη με τον Δούκα, δε θα του αφήσουν περιθώριο για να επιτρέψει τα συναισθήματα να “εισβάλλουν” στη ζωή του.

Σύμφωνα με το TiVi, η Πηνελόπη μαθαίνει πως ο Μελέτης ήταν ο “φονιάς” του Γραμματικού και καταρρέει. Δε μπορεί να πιστέψει πως ο αγαπημένος σκότωσε για δεύτερη φορά σύζυγό της. Μόνο που, αυτή η φορά είναι διαφορετική. Η Πηνελόπη είχε δεθεί πολύ με τον Αλέξη. Παρόλο που ο γάμος τους έληξε άδοξα, η αγάπη της για εκείνον ήταν μεγάλη.

Έτσι, μετά από αυτή την αποκάλυψε, η “ρωγμή” που θα δημιουργηθεί στο ζευγάρι θα είναι μεγάλη. Ο Μελέτης και η Πηνελόπη θα φτάσουν στο τέλος της σχέσης τους, μια σχέσης γεμάτη πίκρα, αλλά και πάθος στις Άγριες Μέλισσες. Πλέον, η πρωταγωνίστρια θα βλέπει στα μάτια του αγαπημένου της τον πατέρα της και όλες τις αποτρόπαιες πράξεις των Σεβαστών.

Θα τον σιχαθεί και θα τον απομακρύνει από τη ζωή της, όπως και όλους.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΜελέτηςΆγριες Μέλισσες Πηνελόπη