Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης στην φυλακή – Οι πρώτες εικόνες

Άγριες Μέλισσες: Η επιθυμία της Ελένης, του Διαφανίου και όλων των τηλεθεατών έγινε πραγματικότητα! Ο Βόσκαρης οδηγείται στην φυλακή, με τις φωτογραφίες από το επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, να δηλώνουν τον απόλυτο πόνο στο βλέμμα του. Για κακή του τύχη θα οδηγηθεί σε φυλακές, στις οποίες παλαιότερα ήταν ο ίδιος διευθυντής. Εκεί, θα τον υποδεχτούν οι παλιοί του κρατούμενοι, οι οποίοι θυμούνται πολύ καλά το πρόσωπό του.

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης στην φυλακή – Οι πρώτες εικόνες

Πράγματι, οι εφιαλτικές του ημέρες δε θα αργήσουν να ξεκινήσουν. Ο χρόνος θα κυλάει για τον ίδιο αργά και βασανιστικά. Ήδη από τις πρώτες μέρες η διαμονή του στο κελί δε θα είναι ευχάριστη. Έχει αντιληφθεί την μεγάλη του ήττα από την Ελένη Σταμίρη και ο θυμός του μετατρέπεται σε απόγνωση. Παρόλο που γνωρίζει πως, πλέον, δε μπορεί να κάνει τίποτα, συνεχίζει να σκέφτεται την εκδίκηση.

Οι φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, δείχνουν πως ο Βόσκαρης είναι αρκετά καταβεβλημένος στη φυλακή. Με την επιθετικότητά του, θα προσπαθήσει να “αποκρούσει” τους συγκρατούμενούς του, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Είναι ένας κι εκείνοι πολλοί. Για 20 ολόκληρα χρόνια, χωρίς αναστολή και ελαφρυντικά, ο αδίστακτος αυτός χαρακτήρας θα πρέπει να υπομείνει το μαρτύριο.

Επιπλέον, μετά την κατάθεση της Σοφούλας, ανοίγει ξανά ο φάκελος με τον θάνατο της Μαρίας Μαδούρου. Αυτό σημαίνει πως θα προστεθούν ακόμη περισσότερα χρόνια φυλάκισης στην ποινή του. Αυτή τη στιγμή, καταδικάζεται για βία, κακοποιήσεις και βιασμούς. Η κατηγορία για θάνατο, θα ανοίξει έναν νέο δικαστικό κύκλο.

Θα καταφέρει ο Βόσκαρης να επιζήσει ή το μαρτύριό του θα είναι τόσο σκληρό, που, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, θα εγκαταλείψει για πάντα τις Άγριες Μέλισσες; Το τέλος του πιο κακού ήρωα της σειράς, πλησιάζει…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Βόσκαρης