Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης μαθαίνει ότι η μητέρα του ήταν αθώα

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης δέχτηκε μία αιφνιδιαστική επίσκεψη στις φυλακές, από μία μοναχή που ήθελε να του μιλήσει, στις Άγριες Μέλισσες. Η μοναχή Ευσεβία επισκέφτηκε τον Μάνο Βόσκαρη, με σκοπό να ανοίξει υποθέσεις καλά θαμμένες στο παρελθόν.

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης μαθαίνει ότι η μητέρα του ήταν αθώα

Φυσικά, δε του αποκάλυψε εξ αρχής τους πραγματικούς λόγους της επίσκεψής της. Τόνισε πως θέλει να του δώσει ένα βιβλίο με τον λόγο του Θεού, όπως κάνει σε όλους τους κρατούμενους.

Εκείνος αρνήθηκε. Μετά τα τελευταία γεγονότα, ζει απομονωμένος και δυστυχισμένος. Το τελευταίο περιστατικό με τους συγκρατούμενούς του ήταν καθοριστικό για τον ίδιο. Δεν έχει καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο, ούτε περίμενε ποτέ πως θα δεχτεί κάποια επίσκεψη στο κελί του. Η μοναχή Ευσεβία, όμως, θα επιμείνει. Τί είναι αυτό που θέλει να του αποκαλύψει;

Πράγματι, ο Βόσκαρης θα καταφέρει να έρθει σε επαφή με την μοναχή, στις Άγριες Μέλισσες. Εκείνη θα του αποκαλύψει πως ήταν πολύ κοντά με την μητέρα του, όλο το διάστημα που βρισκόταν στη φυλακή. Μάλιστα, η μητέρα του Βόσκαρη έφυγε με το παράπονο πως ο γιος της δε τη συγχώρησε ποτέ για κάτι που η ίδια δεν έκανε: τον φόνο του πατέρα του.

Έτσι, η αλήθεια θα έρθει στο φως, με τον πρωταγωνιστή να σοκάρεται. Δε περίμενε ποτέ πως θα άκουγε κάτι τέτοιο και ο κόσμος του καταρρέει μέσα σε μια στιγμή. Η γυναίκα που μισούσε όσο καμία άλλη, η γυναίκα που στάθηκε η αιτία για να δίνει μηδενική αξία στο γυναικείο φύλο, ήταν στην πραγματικότητα αθώα. Ο πατέρας του Δούκα την είχε κλείσει στην φυλακή.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο Βόσκαρης, ακούγοντας όσα του περιγράφει η μοναχή Ευσεβία στις Άγριες Μέλισσες, αποφασίζει να δώσει ένα τέλος στους Σεβαστούς. Ένα τέλος που θα έρθει μέσω της εκδίκησης. Αποκαλύπτει στις αδελφές Σταμίρη πως ο Δούκας σκότωσε τον πατέρα τους, με αποτέλεσμα να ξεκινάει ένας νέος πόλεμος. Ένας πόλεμος που θα οδηγήσει στην απόλυτη κάθαρση.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΒόσκαρηςΆγριες Μέλισσες Επεισόδια