Αγριες Μελισσες: Ο Βόσκαρης είναι αδελφός του Δούκα και του Μιλτιάδη!

Αγριες Μελισσες: Το ρητό «η ιστορία επαναλαμβάνεται» το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει στις Αγριες μελισσες από την αρχή της σειράς και κάπως έτσι θα γίνει και τώρα στα νέα επεισόδια που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στις 11 Ιανουάριου. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή!

Αγριες Μελισσες: Ο Βόσκαρης είναι αδελφός του Δούκα και του Μιλτιάδη!

Ο Βόσκαρης από τη δίκη της Ελένης που τον είχαμε δει μέχρι και σήμερα, έχουμε όλοι καταλάβει πως πρόκειται για έναν πολύ σκοτεινό και εκδικητικό χαρακτήρα! Το γεγονός ότι υπήρξε κολλητός φίλος του Σέργιου και μάλιστα από τα παιδικά τους χρόνια, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα όσα πέρασε η Ελένη στη φυλακή καθώς βρέθηκε έρμαιο στα χέρια του αδίστακτου άντρα. Και αυτό το μάθαμε όταν η Σταμίρη ήταν κλεισμένη στην απομόνωση και είδε τη φιγούρα της Μυρσίνης από το μικρό παραθυράκι. Γεγονός που την έκανε να υποψιαστεί πως τα όσα ζούσε εκεί μέσα ήταν κατόπιν εντολών των Σεβαστών.

Σύντομα η αλήθεια αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον Μανο, που παραδέχτηκε πως ο Σέργιος ήταν όχι μόνο κολλητές του, αλλά οικογένεια για τον ίδιο, μιας και δική του δεν είχε ποτέ και το ότι τον σκότωσε, τον έκανε να πάρει εκδίκηση για τον χαμό του φίλου του. Για την οικογένειά του μάθαμε όταν με αφορμή την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της και την εντολή έκτρωσης από τον ίδιο, έκαναν τον Μάνο Βόσκαρη να εξομολογηθεί στην Ελένη την αλήθεια για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για τη μητέρα του (Ελένη επίσης στο όνομα).

«Ξέρω από κακές μάνες! Η μητέρα μου ήταν κρατούμενη σ’ αυτή τη φυλακή! Σ’ αυτά τα κελιά πήρα την πρώτη μου ανάσα! Ήθελε να γεννήσει ένα παιδί μέσα στη φυλακή και να το καταδικάσει! Τη μίσησα», ήταν τα πρώτα του λόγια και όταν η Ελένη τον ρώτησε για ποιο λόγο φυλακίστηκε, εκείνος της απάντησε: «Σκότωσε τον άντρα της σαν του λόγου σου! Ηταν έγκυος όταν τον σκότωσε με τρεις τσεκουριές στο κεφάλι. Έμεινα τρία χρόνια μαζί της και μετά με πέταξαν σ’ ένα ορφανοτροφείο». Αγριες Μελισσες

Ο Σέργιος Σεβαστός, ο πατέρας του Δούκα και του Μιλτιάδη, τον πήρε μικρό από το ορφανοτροφείο και τον έβαλε να δουλεύει για εκείνον, έχοντας τον πάντα ως προστατευόμενό του, όπως ακριβώς έκανε ο Δούκας με τον Μελέτη, που ήξερε πως ήταν ανιψιός του. Ετσι και ο Σέργιος Σεβαστός ήξερε πως πήρε κοντό του το νόθο παιδί του από παράνομη σχέση που είχε… Οταν η μάνα του Βόσκαρη έμεινε έγκυος από το αφεντικό της, έκρυψε την αλήθεια από τον άντρα της και όταν εκείνος την ανακάλυψε προσπάθησε να σκοτώσει τον Σέργιο Σεβαστό, αλλά τελικά εκείνος ήταν που του αφαίρεσε τη ζωή. Τότε εκείνη ανέλαβε την ευθύνη του φόνου και η συνέχεια είναι γνωστή, η Ελένη μπαίνει στη φυλακή, γεννάει τον γιο της και μετά τον πηγαίνουν σε ορφανοτροφείο. Η χαροκαμένη μάνα ζητάει τότε μία και μόνο χάρη από τον εραστή της, να προσπαθήσει να κάνει εύκολη τη ζωή του παιδιού τους. Υπόσχεση που ο Σεβαστός κράτησε και γι’ αυτό και πήρε το παιδί υπό την προστασία του.

Οταν ο Βόσκαρης εμφανίζεται στο Διαφάνι έχει έναν και μόνο σκοπό: να κάνει τη ζωή της Ελένης κόλαση! Αυτή τη φορά όχι μόνο για τον θάνατο του Σέργιου, αλλά και για το ρεζίλι που του προκάλεσε με την απόδρασή της από τη φυλακή. Κατά τη μετακόμισή του βρίσκει μια φωτογραφία της μητέρας του, κάνει να τη σκίσει, αλλά το μετανιώνει! Στη συνέχεια βρίσκει ένα απόκομμα εφημερίδας από τη δίκη της Ελένης και την κατάθεση του Δούκα και π σκηνή κάνει flashback όπου μαθαίνει από τον Σέργιο πως εκείνος και ο πατέρας του σκότωσαν τον Γιώργη Σταμίρη!

Ο Μάνος προκειμένου να εδραιώσει τη θέση του στο χωριό, αλλά και για να εκδικηθεί που στο παρελθόν ο Δούκας είχε παίξει ρόλο στην απόλυσή του από το κτήμα των Σεβαστών, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το μυστικό αυτό πως όφελός του! «Με πολέμησες μέχρι να με διώξει ο πατέρας σου, αλλά ο σεβασμός μου για εκείνον δεν έσβησε ποτέ! Οταν ήρθε να με πάρει από το ορφανοτροφείο ένιωσα σαν να ήρθε μόνο για εμένα! Εγινε ο προστάτης μου και εγώ ορκίστηκα να του ξεπληρώνω για πάντα! Ημουν ιδιαίτερος για εκείνον, τον ρώτησα κάποια στιγμή γιατί διάλεξε εμένα και μου απάντησε με μία λέξη: τυχαία! Αλλά εγώ στο βλέμμα του έβλεπα κάτι άλλο», θα πει ο Βόσκαρης στον Δούκα και σιγά-σιγά θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστοριας. Αγριες Μελισσες

Στις αρχές της άνοιξης θα γίνει η μεγάλη αποκάλυψη για τη συγγένεια που συνδέει τους δύο άντρες, ενώ καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η εμμονική θέληση του Μιλτιάδη για εκδίκηση! Ο Βόσκαρης θα διεκδικήσει όσα του αναλογούν στα περιουσιακά της οικογένειας, αλλά και κοινωνικά τη θέση που του αρμόζει ως Σεβαστός και φυσικά ο Δούκας δεν θα δεχτεί να συμβεί κάτι τέτοιο και ένας νέσε πόλεμος θα ξεσπάσει ανάμεσα στα δύο αδέλφια που θα έχει έναν μόνο νικητή!

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΒόσκαρηςΆγριες Μέλισσες ΔούκαςΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες Μιλτιάδης