Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης και η Ασημίνα έρχονται όλο και πιο κοντά

Άγριες Μέλισσες: Παρόλο που η Ασημίνα στην αρχή ήταν επιθετική απέναντί του, ο χωρισμός της με τον Νικηφόρο και η επιμέλεια του παιδιού, την έκαναν να ηρεμήσει αρκετά. Ο Μπάμπης δε σταμάτησε λεπτό να την πολιορκεί, κάνοντας τα πάντα για να βρίσκεται κοντά της.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης και η Ασημίνα έρχονται όλο και πιο κοντά

Ο ίδιος θέλει να την βλέπει ευτυχισμένη, είτε θα είναι μαζί, είτε όχι. Μέσα του υπάρχει η ελπίδα πως η Ασημίνα θα του δώσει την ευκαιρία που τόσο πολύ ποθεί, με την ίδια να ενισχύει κι άλλο αυτό το συναίσθημα. Στην ερώτηση που της έκανε για το εάν θα έβγαινε ραντεβού μαζί του, εκείνη απάντησε “ίσως” με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Έτσι, στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες, ο Μπάμπης και η Ασημίνα θα χαρίσουν πολλές τρυφερές σκηνές στους τηλεθεατές. Βέβαια, παρά την επιμονή του μικρού, το ζευγάρι αυτό θα είναι δύσκολο να καταλήξει μαζί. Τα προβλήματα με τον Νικηφόρο δε σταματούν με το διαζύγιο, αντιθέτως αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Αυτό σημαίνει πως η Ασημίνα θα βρεθεί πολλές φορές σε άσχημη θέση, ενώ πρωταρχικό της μέλημα θα είναι πάντοτε ο μικρός Σέργιος. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το γεγονός ο Νικηφόρος να αφήσει πίσω τον θυμό του, προσεγγίζοντας ξανά την πρωταγωνίστρια. Ένας μεγάλος αγώνας θα ξεκινήσει για να ξανά κολλήσει το γυαλί ανάμεσα στους δύο, με τον Μπάμπη να μη μένει αμέτοχος σε αυτό.

Σε δύσκολη θέση θα βρεθούν όλοι οι πρωταγωνιστές.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑσημίναΆγριες Μέλισσες Μπάμπης