Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης θα είναι η αιτία για τα δεινά της μητέρα του

Άγριες Μέλισσες: Ο θάνατος της Ανέτ στις Άγριες Μέλισσες είναι ένα γεγονός που θα προβληματίσει πολλούς τηλεθεατές, στα επόμενα επεισόδια. Κι αυτό γιατί θα αποτελεί ένα αποτέλεσμα όλων όσων βιώνει τελευταία η πρωταγωνίστρια. Πράγματι, ο χαρακτήρας της Ανέτ μπορεί να μας κρατήσει συντροφιά μέχρι και στα μέσα του τρίτου κύκλου.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης θα είναι η αιτία για τα δεινά της μητέρα του

Έπειτα, η πρωταγωνίστρια θα αποχαιρετήσει τη σειρά, με την καρδιά της να μη μπορεί να αντέξει άλλο. Ο ένας της αδελφός την έφερε πολλές φορές σε άσχημη θέση, ενώ ο άλλος έφυγε από τη ζωή με τον χειρότερο τρόπο. Το κλίμα στους Σεβαστούς γίνεται τόσο τοξικό, που η ίδια δεν μπορεί να το αντέξει. Έτσι, η καρδιά της όλο και εξασθενεί.

Ο Μελέτης θα είναι η αιτία για τα μεγαλύτερα δεινά της μητέρα του, αλλά και για την λύτρωσή της ταυτόχρονα. Ο θάνατος της Ανέτ θα βρει συμφιλιωμένους μητέρα και γιο, στις Άγριες Μέλισσες, με τους δύο χαρακτήρες να έχουν περάσει πολλά μέχρι τότε. Όταν ο Μελέτης μάθει πως η μητέρα του έκρυψε ένα τέτοιο φρικτό μυστικό, θα αργήσει να την συγχωρήσει.

Μάλιστα, οι πράξεις του, σε συνδυασμό με την απάνθρωπη συνεργασία του με τον Δούκα, θα συγχύσουν πολλές φορές την πρωταγωνίστρια. Οι ρήξεις θα είναι πολλαπλές, με την όμορφη σχέση που χτιζόταν σταδιακά, να γκρεμίζεται ξανά. Ο Μελέτης θεωρεί μοναδική του οικογένεια τον Δούκα και τον ακολουθεί πιστά σε όλα, συνεχίζοντας το έργο του.

Ο θάνατος της Ανέτ θα είναι η αιτία για εκείνον να αναθεωρήσει πολλά, στις Άγριες Μέλισσες. Θα είναι, όμως, πάρα πολύ αργά.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑνέτΆγριες Μέλισσες Μελέτης