Άγριες Μέλισσες: Ο μεγάλος χωρισμός για Δρόσω – Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Από διάλυση σε διάλυση οδεύουν τα ζευγάρια της σειράς. Άλλωστε, όπως είχε πει και η Ελένη παλαιότερα, κανένα ψέμα δε μένει για πάντα κρυφό. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής χωρίζουν στις Άγριες Μέλισσες, φέρνοντας την οριστική ρήξη ανάμεσα σε Σεβαστούς και αδελφές Σταμίρη. Τα νέα δεν αργούν να φτάσουν από το ένα σπίτι, στο άλλο, με αποτέλεσμα να ξεσπάει η μεγάλη καταιγίδα στο Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες: Ο μεγάλος χωρισμός για Δρόσω – Κωνσταντή

Παρόλο που ο Κωνσταντής πάλευε να στηρίξει την Δρόσω στην απόφασή της, η είδηση της δολοφονίας, τον θόλωσε. Στην αρχή είχε πάει κόντρα στον αδερφό του, παίρνοντας το μέρος ακόμη και της Ασημίνας. Φώναζε στον Νικηφόρο πως όλα όσα κάνει είναι μεγάλο λάθος, πώς είναι οι μητέρες του παιδιού, επομένως έχουν κάθε δικαίωμα να τον βλέπουν. Ο Νικηφόρος, όμως, λυγίζει…

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα χωρίζουν οριστικά στις Άγριες Μέλισσες, με την κατάσταση να τρομάζει την Δρόσω, όσο ο Κωνσταντής προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Πράγματι, η Δρόσω μαθαίνει τον λόγο του διαζυγίου και νιώθει πολύ άσχημα για το γεγονός πως κατέστρεψε ξανά την αδερφή της, μέσα από μία μπλόφα.

Στο μεταξύ, όσο η Ελένη προσπαθεί να μαζέψει τα σπασμένα, ο Κωνσταντής εναντιώνεται στον Νικηφόρο, προκαλώντας την οργή του. Σύμφωνα με το TiVi, πάνω σε έναν μεγάλο καυγά, ο Νικηφόρος ξεσπάει και του ομολογεί όλα όσα ξέρει. Του φωνάζει πως ο λόγος που χώρισε είναι επειδή αυτές οι γυναίκες είναι φόνισσες! Αυτό αφήνει άφωνο τον Κωνσταντή.

Αμέσως, τρέχει στην αγαπημένη του, ζητώντας εξηγήσεις. Την ρωτάει ευθέως, περιμένοντας αρνητική απάντηση. Η Δρόσω σκύβει το κεφάλι και του αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ. Ο Κωνσταντής, σοκαρισμένος εξοργίζεται με την Δρόσω και χωρίζουν, στις Άγριες Μέλισσες. Ο ένας χωρισμός έρχεται μετά τον άλλον, με την αλήθεια να πλησιάζει σε Δούκα και Μυρσίνη.

Θα είναι πράγματι οριστικοί αυτοί οι χωρισμοί; Ποιος έρωτας θα αποδειχθεί πιο δυνατός από τα δύο ζευγάρια και ποιοι θα είναι ξανά μαζί;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΔρόσωΆγριες Μέλισσες Κωσταντής