Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βγαίνει από τη φυλακή χάρη στους Αβάντες

Άγριες Μέλισσες: Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Δούκας θα μπει στη φυλακή, χωρίς οι Αβάντες να έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Πράγματι, ο Σεβαστός κατάφερε να εισβάλλει για τα καλά στην οργάνωση, αξιοποιώντας τα οφέλη που αυτή του χαρίζει. Ο Αχιλλέας νιώθει προστατευμένος κοντά στον Δούκα και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βγαίνει από τη φυλακή χάρη στους Αβάντες

Άλλωστε, οι Αβάντες έψαχναν πάντοτε μέλη ισχυρά, όπως είναι οι Σεβαστοί. Στο τέλος της δεύτερης σεζόν, οι Σεβαστοί θα κληθούν να πληρώσουν και για τα δικά τους λάθη. Ο Μιλτιάδης θα λυτρωθεί για τον φόνο του Γιάννου, όπως και η Λενιώ για τον φόνο του Γιώργη. Η Μυρσίνη θα καταρρεύσει, μαζεύοντας τα κομμάτια της διαλυμένης της οικογένειας.

Ο Δούκας θα οδηγηθεί στη φυλακή, με τους Αβάντες να αποκτούν δύναμη, στις Άγριες Μέλισσες. Με την έναρξη της χουντικής περιόδου, η οργάνωση αυτή θα ανέβει ψηλά πολιτικά, αλλά και κοινωνικά. Ο Αχιλλέας θα έχει σημαντικό λόγο και επιρροή στην πολιτική. Έτσι, θα τρέξει να αφήσει αμέσως τον Δούκα ελεύθερο, με μία νέα αρχή να βρίσκεται προ των πυλών.

Ο Δούκας και οι Αβάντες θα συνεργαστούν, μετά τη φυλακή, με αποτέλεσμα να αποκτούν και οι Σεβαστοί πολιτική δύναμη, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Μελέτης θα βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένου του θείου, κερδίζοντας κι εκείνος πολλά προνόμια από τη θέση αυτή.

Όλα αυτά, όσο η οικογένεια των Σεβαστών παραμένει καταρρακωμένη και τα εγκλήματα ατιμώρητα. Οι γιοι του θα βρεθούν ξανά απέναντι, ενώ η Πηνελόπη θα έχει απομακρυνθεί οριστικά κι αμετάκλητα από εκείνους.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες αβαντεζΆγριες Μέλισσες Δούκας