Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βάζει φωτιά στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη

Άγριες Μέλισσες: Σοκαριστικό προβλέπεται το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου. Ο Δούκας μαθαίνει πως οι αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο, στις Άγριες Μέλισσες, και βάζει φωτιά στο σπίτι τους. Στο τέλος, μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως, με αποτέλεσμα να κλείνουν όλες οι ανοιχτές υποθέσεις των πρωταγωνιστών.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βάζει φωτιά στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη

Τόσο οι Σεβαστοί, όσο και οι αδελφές Σταμίρη μαθαίνουν την αλήθεια για τους φόνους που σημάδευσαν τις ζωές τους. Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω ανακαλύπτουν μέσω του Βόσκαρη πως ο Δούκας, μαζί με τον πρωτότοκο γιο του σκότωσαν τον Γιώργη. Ο στόχος τους; Τα χωράφια που κάποτε του είχε πουλήσει ο πατέρας του Δούκα.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο Δούκας δε θα μπορέσει να δεχτεί αυτή την σκληρή αλήθεια, με αποτέλεσμα να βάλει φωτιά στις τρεις αδελφές Σταμίρη, στις Άγριες Μέλισσες. Συγκεκριμένα, θα στείλει τον Μελέτη, τον οποίο έχει πια ως παιδί του, να κάψει το σπίτι τους, με εκείνες να βρίσκονται μέσα. Φυσικά, οι πρωταγωνίστριες θα γλιτώσουν, το σπίτι όμως θα καταστραφεί ολοσχερώς.

Με αυτόν τον τρόπο, η Μυρσίνη και ο Δούκας θα δώσουν τη χαριστική τους βολή στις γυναίκες που σκότωσαν το παιδί τους, τόσο άδοξα. Βέβαια, η Ελένη δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη. Ένα νέο εκδικητικό παιχνίδι ξεκινά, το οποίο θα λήξει στις αρχές της τρίτης σεζόν. Τότε ο Δούκας θα έχει υψηλόβαθμη θέση και θα κληθεί να αντιμετωπίσει άλλους, πιο θανάσιμους εχθρούς.

Όλο το Διαφάνι θα στραφεί ξανά εναντίον του.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Δούκας