Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βάζει φωτιά στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Στα άκρα θα φτάσει ο Δούκας Σεβαστός προκειμένου να κάνει τα μέλη του Συνεταιρισμού να κάνουν πίσω στα σχέδιά τους! Ο ισχυρός άντρας του χωριού δεν θα διστάσει ακόμα και να βάλει φωτιά στα σπίτια των αγροτών που τόλμησαν να του «σηκώσουν κεφάλι»!

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βάζει φωτιά στο Διαφάνι

Ο Δούκας βλέποντας τον κλοιό γύρω του να στενεύει και τους αγρότες που έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Συνεταιρισμό να κερδίζουν έδαφος, σε μια ύστατη προσπάθεια, στρέφεται προς τον Θωμά Κυπραίο προκειμένου να τον κάνει σύμμαχο! Συγκεκριμένα του κάνει μια πολύ συμφέρουσα πρόταση, δίνοντάς του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό!

Το ίδιο βράδυ ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον συνεταιρισμό με σκοπό να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση.

Ετσι βάζουν φωτιά στα σπίτια τους και όλο το Διαφάνι βρίσκεται σε μεγάλο πανικό! Η επόμενη μέρα βρίσκει το χωριό σε μεγάλη αναστάτωση, ενώ παράλληλα τάσσεται υπέρ των αγροτών που επλήγησαν, κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα. Οι αγρότες γνωρίζοντας πως ο Δούκας είναι πίσω από το χτύπημα, εξαγριώνονται μαζί του και η κατάσταση εκτροχιάζεται, με όποιον Σεβαστό βρίσκεται στο διάβα τους. Ο εμφύλιος μέσα στο Διαφάνι είναι προ των πυλών και ο ασκός του Αιόλου μόλις άνοιξε!

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΕξελίξειςΆγριες Μέλισσες Επεισόδια